notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

fürdőkád, kád

hirdetes

Fürdőkád kalaúz 1. rész

Józan Szilvia

Bár a fürdőszobában és azon belül a kádban nem töltünk sok időt, mégis érdemes odafigyelni a kiválasztására. A fürdés alatt pihenünk, relaxálunk, ezért mindenképpen olyan kádat érdemes beszerezni amiben kényelmesen elférünk. A kád stílusa és a design meghatározása nem egyszerű feladat. Ha tehetjük válasszunk egy kicsit különlegesebb darabokat.

kád

Hagyományos kád

 

A hagyományos kádnak nevezett fürdőszobai bútorral valószínűleg már mindenkinek volt része kipróbálni. Egy egyszerű téglalap alakú kád, ami remekül ellátja a funkcióját. De egy sima hagyomás alapokkal rendelkező kád is tud igazán jól kinézni. Akár a stílusa más, vagy a színe, mindenképpen fel lehet dobni valahogy, és ki tudunk belőle hozni egy szinte másik kádat.

 

hagyományos kád

 

hagyományos kád

 

hagyományos kád

 

Kerek kád

 

A kerek és ovális formát felvevő kád a kényelmi szempontoknak maximálisan megfelel. A tapasztalatok alapján a legkényelmesebb kádtípus. De akkor miért nem ilyet használ mindenki? Ennek több oka van, és ezek közül a lwgtöbbször az a gond, hogy egy kisebb fürdőszobában nincs a kerek kádnak hely. Kihasználatlan tér, pedig nem sok fürdőszobában akad, agy sokaknak kell lemondania a kerek fürdőkád kényelméről. Viszont ha valakinek rendelkezésére áll elég hely, ne habozzon és újítson be egyet.

hirdetes

 

kerek kád

 

kerek kád

 

kerek kád

 

kerek kád

 

Beépített kád

 

hirdetes

Bútorzatba, vagy akár csempébe beépített fürdőkádat is készíthetünk. Ilyenkor is számít magának a kádnak az alakja, mert a beépített kádon belül is beszélhetünk hagyományos, vagyis téglalap alakú kádról, illetve kerek fürdőkádról. A beépített kád több pakolási felületet teremt, így helytakarékos megoldásnak nagyszerűen beválik.

 

beépített kád

 

beépített kád

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Tető szigetelés

A tető szigetelése már 5-8%-kal csökkenti a fűtési költségeket. Megcsinálhatjuk magunk is,... Tovább

Cserép

A cserép nem más mint égetett agyag. A hagyományos fazekasság legfontosabb... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok