notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

játékszabály

Játékszabály

Játékszabály

 

Az Abfox Kft. játékot hirdet az Álmaim Otthona weboldalon és a hozzá tartozó Facebook oldalon (www.facebook.com/almaimotthona). 

 

A játék időtartama : 2012. november 1. -2013. január 1.

A nyertesek sorsolása és eredményhirdetés : 2013.  január 4.

 

 

A játék azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 18. életévüket betöltött természetes személy vehet részt aki elfogadja a játék feltételeit, a kérdésekre válaszol és helyesen adja meg adatait. 

 

A résztvevők között kisorsolásra kerülő nyeremények:
iPhone 5 telefon

2db 10.000 Ft értékű Novetex lakberendezési utalvány
10 db Álmaim Otthona póló

A játék nyerteseit e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A megadott adatok valósságát a játék szervezője nem vizsgálja, azok hiányosságáért valamint elírásáért felelősséget nem vállal.


A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, az Abfox Kft. a résztvevők adatait nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára

.
További harmadik személynek az Abfox Kft.. ezen információkat nem adja tovább. Az Abfox Kft.. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. A játékban nem vehetnek részt az Abfox Kft. munkatársai.

Az Abfox Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására ill. kiegészítésére.

A sorsolás eredményét közzé tesszük az almaimotthona.hu oldalon, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük, ezért kérjük a játékra jelentkezőket, hogy valós, gyakran használt e-mail címet adjanak meg.


Sok szerencsét kíván az Abfox Kft. minden kedves résztvevőnek!

 


címkék: