notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A 101 éves Iris tanácsai

hirdetes

A 101 éves Iris Apfel tanácsai a boldog élethez

NA

Iris Apfel a jelenleg élő legidősebb stílusikon, aki már gyerekkora óta vonzódott a színes textilekhez, az extravagáns ruhakölteményekhez és élvezte, hogy a ruhák által ki tudja fejezni az egyéniségét. Felnőttként férjével textilipari céget alapított, a ruháiból kiállítás nyílt, 90 évesen lett ‘címlaplány” és egy kozmetikai cég arca. Idén nyáron lett 101 éves, nézzük a sziporkázó Iris tanácsait a boldog élethez!

101 éves Iris Apfel

A kor csak egy szám!

 

„Aláírom, az öregedés nem a nőknek lett kitalálva, de mit tudsz csinálni a koroddal? Ez van, fogadd el, és adj valamit másoknak az élettapasztalatoddal, rakd bele a munkádba és szeresd, amit csinálsz. Nem szoktam a koromra gondolni, talán ez a titkom. De tényleg, sohasem. A kor csak egy szám…engem a munka egészségessé tesz, szeretem, amit csinálok és a szívem, lelkem belerakom.” – nyilatkozott egyszer erről Iris.

Ha valami izgat és érdekel, foglalkozz vele!

 

Iris a zsigereiben érezte, mi az, ami izgalomba hozza és érdekli, mivel szeretne foglalkozni és az új dolgok iránti szenvedélye tartja fiatalon állítása szerint.
„Soha nem vártam, hogy az emberek tudják a nevemet vagy felismerjék az arcomat. Soha nem számítottam rá, hogy divatikonnak neveznek. Soha nem számítottam arra, hogy a múzeumok kiállítják a ruháimat és a kiegészítőimet. Soha nem számítottam arra, hogy kilencvenes éveimben címlaplány vagy egy kozmetikai cég arca leszek... A legtöbb ember csak sodródik, megy az áramlattal – de ez nagyon unalmas.” – írja Iris egy cikkében.

hirdetes

Csak a saját véleményed érdekeljen - sose másoké

 

„Ha mindenki számára meg akarsz felelni és eleget tenni nekik, a végén semmitmondóvá válsz csak. Korán meg kellett tanulnom, hogy saját magamnak kell egyedül megfelelnem, nem másoknak. Lehet, hogy én a külvilág számára ’más’ vagyok és ’különc’ az öltözködésem miatt, viszont engem ez cseppet sem zavar; saját magamnak öltözöm így, nem mások számára.” – mondja Iris.

hirdetes


Ne akarj fiatalabbnak látszódni!

 

Iris szerint a ráncokkal nincsen semmi probléma, természetes folyamat. 
„Ha idősebb vagy, és minél fiatalabbnak akarsz tűnni, az szimpla ostobaság, mert úgyse tévesztesz meg senkit. Ha 75 évesen szétplasztikázod az arcod, akkor sem fogsz 35 évesnek tűnni.”

Fogadjuk meg Iris tanácsait, élvezzük az életet, használjuk ki a lehetőségeinket és ne érdekeljen minket hány évesek vagyunk!


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Raklap

Manapság a raklap az egyik legolcsóbb, legmodernebb "építkezési" eszköz, amiből nem... Tovább

Fürdőszoba

A fürdőhelyiség a hivatalos nyelvhasználatban az egészségügyi helyiségek közé... Tovább

Tovább a lexikonra
Egészséges életmód