notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Tanulj Ingatlanközvetítőnek Budapesten! Elmondjuk, hogy miért!

hirdetes

Globális fellendülés az ingatlanpiacon? Tanulj ingatlanközvetítőnek Budapesten!

Az utóbbi időben Ti is észrevehettétek, hogy nagymértékben megváltozott a helyzet a piacon, felmerült bennünk a kérdés! Vajon új lendületet kaphat ez a terület? Felkerestük  EFEB Felnőttoktatási Központ egyik szakértőjét  és vele beszélgettünk a témával kapcsolatosan. 

Végre igazán jövedelmező szakmát tanulhatsz!

 

Az ingatlanpiac fellendülése 2015-ben?

Szakértőnk véleménye szerint az ingatlanértékesítő szolgáltatásoknak egyre nagyobb aktualitása van hazánkban. Az elmúlt 2 évben tapasztalt gazdasági prosperitás, a fizetések emelkedése, csökkenő rezsiköltségek, de a deviza hitelek forintosítása is kedvező hatást gyakorolt erre a területre.  Szakértőnktől megtudhattuk, hogy az elmúlt években a 2008-ban bekövetkezett válság óta elkezdett fellendülni a piac. Az ingatlanközvetítők a tavalyi évekhez képest növekedést tapasztalnak a lakás, ház adásvételeivel kapcsolatosan.

 

 

A Duna House például arról számolt be, hogy májusban ezeknek a tranzakcióknak a száma 12 ezer fölött volt, miközben tavaly a 8500-as maximumot sikerült elérni. Minden budapesti kerületben nőtt a tranzakciós arány ez átlagosan 40%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest, ezenfelül az OTP Ingatlanlízing Zrt. is pozitívan tekint a jövőbe és elsősorban a kereskedelmi célú kis ingatlanok lízingjének felfutására számít. Az OTP Lakóingatlan Érték Index tapasztalatai szerint is jelentős forgalom növekedésre lehet számítani továbbiakban is, hisz az elmúlt évek eredményei és az arák fellendülése ezt mutatja. 

hirdetes

 

Újabb állami támogatás a lakásvásárlóknak? Mit is jelent a CSOK!

Az állam a már meglévő kamattámogatások mellett 2015. július 1-vel induló új rendszerrel a CSOK-kal szeretné elősegíteni a piac fejlődését, növekedését. Mit is jelent pontosabban? Családi otthonteremtési kedvezmény vehetünk igénybe használt és új ingatlanok vásárlása vagy bővítése esetén, amely szám szerint 500.000-3.250.000 ezer forint közötti vissza nem térítendő összeget jelentene.  

 

Felnőttoktatás - Tanulj ingatlanközvetítést a felsőfokon!  

A 2000-es években, mint Ti is tapasztaltátok rendkívül sokan foglalkoztak ingatlanértékesítéssel akár megfelelő végzettség nélkül is. A válság idején az irodák többsége bezárt, viszont napjainkban a fellendülésnek köszönhetően ismét keresik a megfelelő munkaerőt. Az otthon Centrum legutolsó információink alapján 15 új irodával bővült, míg Duna House a nemzetközi terjeszkedést tervezgeti. A cégek előremutató gondolkodásának köszönhetően a fejlődésüket szem előtt tartva szinte mindenhol elvárássá válik, hogy szakképzett – legalább OKJ képesítéssel rendelkező - munkaerővel történjen az ügyfelek kiszolgálása.

 

 

Az EFEB ezen a területen is segítségünkre van, hiszen a szakma elismert oktatóival menedzselt képzések során mindent elsajátíthatunk, ami az ingatlanközvetítéssel kapcsolatos. Ha szeretnél többet megtudni a szeptemberben induló ingatlanközvetítő tanfolyamról akkor keresd fel az EFEB szakképzett munkatársait! Úgy gondoljuk, hogy a jövőben még több lehetőséget, perspektívát rejt számunkra az ingatlankezelő szakma ezért érdemes elgondolkozni egy iroda nyitásán is. Stabil bevételforráshoz, sikerélményekhez juthatunk, amennyiben ez a terület számunkra is kézenfekvő. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Ragasztószalag

A ragasztószalagot nagyon szuper módon felhasználhatjuk egy lakás vagy szoba festésénél, és... Tovább

Minikert

Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a minkertek, na és nem csak azok készítenek, akiknek... Tovább

Tovább a lexikonra
Épületek