notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ikea visszahívja a sundvik pelenkázót, mert veszélyes! Leeshet róla a gyerek!

hirdetes

Visszahívja az IKEA ezt a pelenkázót, leeshet róla a gyerek!

Ha neked vagy ismerősödnek van ilyen IKEA-s pelenkázótok, azonnal vigyétek vissza az üzletbe, visszaveszik zokszó nélkül! Nagyon veszélyes lehet a gyermekre nézve, mert akár le is eshet róla!

Ikea visszahívja a sundvik pelenkázót, mert veszélyes! Leeshet róla a gyerek!

Többször volt már rá példa, hogy az IKEA visszahívta termékeit, mert utólag kiderült, hogy hibásak, esetleg veszélyesek is. Ezeket az eseteket (amelyek szerencsére azért nem túl gyakoriak) mindig nagyon komolyan veszi a cég, és honlapjukon is folyamatos tájékoztatást nyújt vevői számára. Éppen ezért tartjuk az IKEA-t egy megbízható, korrekt cégnek.


Sajnos éppen így történt ez most is, ugyanis több hír is felröppent az IKEA egyik pelenkázójáról, melyet több szülő is hibásan szerelt össze és ezért gyermekük leesett róla. A cég úgy vélte, hogy az lesz a legjobb, ha visszahívják a termékeket. 

A kiadott közleményükben, felhívták a figyelmet arra, hogy aki(k) a „SUNDVIK” pelenkázóasztalt megvásárolták, ne felejtsék el a mellékelt biztonsági zárral rögzíteni a lehajtható részt, ugyanis a legtöbb esetben ez okozta a balesetet.

hirdetes
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy új alkatrészre, még az ingyen beszerezhető pótalkatrészt is biztosít a cég. 
 
 
Eddig már 3 olyan esetről is értesült az IKEA, amikor a berendezés lehajtható része meglazult és a gyerekek leestek róla. Szerencsére nem történt sérülés és mindhárom esetben egyértelműen rosszul lettek összeszerelve a fiókos pelenkázók, tehát nem a bútorcég hibázott. Ennek ellenére biztonságosabbnak ítélték, ha visszahívják a termékeket.

hirdetes

A cég szerint a vásárlók, minden nap használják a terméket, de nem figyelnek eléggé a biztonsági zár megfelelő beszerelésére és használatára. Ez vezetett a többszörös balesetekhez is. A bútor elsődleges feladata, csupán annyi, hogy a csecsemők pelenkáját biztonságosan kicserélhessék rajta. E mellett viszont sok beépített fiók segíti a folyamat könnyedségét.


A legszuperebb, hogy az új alkatrész beszerzéséhez, még a blokkot se kell magunkkal vinnünk. Illetve a svéd cég rendkívül segítőkész és amennyiben úgy gondoljuk teljes pénzvisszafizetést is garantál. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Hőmérséklet

A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó.... Tovább

Bordűr

  Bordűr, avagy díszítőszegély, más néven: szegélydísz, keret; Valamilyen tárgy... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Gyerekszoba