notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Íme 3 és 1 bónusztipp a megfelelő rendezvényhelyszín megtalálásához!

hirdetes

Így válassz mindenki számára megfelelő rendezvényhelyszínt!

CsA,GE.

A szervezni kívánt rendezvény sikeressége és visszhangja nagymértékben függ a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztásától. Ha kiváló elismerésekkel bíró helyszínre hívjuk meg vendégeinket, a siker már szinte garantált. Ha viszont igénytelen helyszínen töltjük el az időnket, a rendezvény kárára válhat. Ezért összegyűjtöttünk 3 és 1 bónusz tippet a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztása érdekében!

Budapesti rendezvényhelyszín

Így válassz megfelelő rendezvényhelyszínt

Ahogyan már említettük a helyszínválasztás az alapja a jó rendezvényeknek, ahogyan a kevésbé jó eseményeknek is. Tehát nem győzzük hangsúlyozni: egyáltalán nem mindegy, hogy melyik cégnek tervezünk fizetni. Következzen hát 3 és 1 bónusz tipp a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztásához!

1. Határozd meg a rendezvény típusát!

A tervezett rendezvény típusából kell kiindulnod, ha sikeres rendezvényt szeretnél lebonyolítani. Nem minden rendezvényhelyszín alkalmas különféle rendezvények lebonyolítására. Tehát vedd figyelembe rendezvényed célját. Értelemszerűen egy több napos konferenciának más és más kritériumai vannak, mint egy évfordulós ünnepségnek.

2. Tervezd meg a rendezvény létszámát!

A következő lépés a rendezvény típusának helyes meghatározása után a létszám felbecslése. A legkönnyebb dolgod akkor lesz, ha magán, privát rendezvényt szervezel, hiszen ekkor vendéglista alapján fogsz dolgozni. Amennyiben sok vendégre számítasz, érdemes nagyvárosba szervezned a rendezvényedet! Budapesten számtalan tömegközlekedési lehetőség közül tudnak választani a résztvevők, de sok cég kínál ingyenes parkolási lehetőséget vagy partner taxitársaságokat.

hirdetes

Ezeken az exkluzív budapesti rendezvényhelyszíneken igazán jó hangulatban lehet részed, hiszen a gasztronómia világában hires Zsidai család helyszínei mindig a lehető legjobbat nyújtják. Mivel náluk, oldalukon több helyszín közül is válogathatsz, így biztos, hogy megtalálod a Te kritériumaidnak megfelelőt!

hirdetes

Kis létszámú rendezvények esetén pedig ne bérelj ki egy hatalmas termet, hiszen elég lesz számotokra csupán néhány asztal is egy kisebb személyzettel.

3. Határozd meg a rendezvény időtartamát!

A rendezvény létszámának helyes kiszámítása után pontosan határozd meg a rendezvény időtartamát! A pontos időpontokat minél előbb célszerű lefektetned, hiszen a marketingcélú szóróanyagokra, meghívókra is ezeket az időpontokat kell feltüntetned, ráadásul percre pontosan. A rendezvény típusa természetesen magával vonzza az egész esemény időtartamát. Az előző példával élve egy konferencia valószínűsíthetőleg több napig is el fog tartani, míg egy évfordulós vacsora egy délután alatt lezavarható.

+1. Számold ki a rendezvény költségvetését!

Az előző pontokban kifejtett kritériumok alapján valószínűleg már körvonalazódott a tervezni kívánt rendezvény költségvetése. Jól számolj utána minden részletnek. A legnagyobb költséget értelemszerűen a rendezvényhelyszín bérlése fogja jelenteni. Ha ügyes vagy, akkor találhatsz olyan céget is, akik a rendezvényszervezéshez szükséges alapfeltételeken túl további szolgáltatásokat is nyújtanak, ami nagyban megkönnyítheti a dolgodat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Dán lakberendezési stílus

A dán lakberendezési stílusra a fehér falak és világos padló jellemző, sok természetes... Tovább

Füzérdísz

A füzérdísz, másként feszton vagy girland szalaggal összefont virágokat, gyümölcsöket,... Tovább

Tovább a lexikonra
Építészet Épületek Utazás