notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ideális otthon a csillagjegyed alapján

hirdetes

Ideális otthon számodra a csillagjegyed alapján

VZS

Az otthon mindenki számára az a hely, ahol kipihenheti, elengedheti magát és megnyugodhat. Most elmondom csillagjegyed alapján, hogy számodra milyen az ideális otthon!

Ideális otthon a csillagjegyed alapján

Nagyon fontos, hogy lakásunkban jól érezzük magunkat, hogy ott igazán meg tudjunk nyugodni és ki tudjuk pihenni a napi fáradalmakat. Sokat jelent, ha igazán biztonságban tudjuk érezni magunkat otthonunkban és, ahol elégedettek lehetünk, ahol minden bánatunkat elfelejthetjük. Bár az ideális otthon mindenki számára mást takar, viszont a csillagjegyek alapján vannak nagy hasonlóságok is. Például az oroszlánok szeretik a bőr kanapét és a selyem ágyneműt, a kosok odavannak az elektromos kütyükért, az ikrek pedig imádja a természetes anyagokat. Nézd meg most, hogy csillagjegyed alapján milyen a te ideális otthonod!

Kos

-minden hely praktikusan legyen kihasználva, hiszen nem szereted a fölösleges dolgokat. Ragyogja be a lakást a természetes fény, és domináljanak a világos színek. Fontosak számodra az okos, és irányítható funkcióval ellátott modern berendezési kellékek. Egy beépített házimozi rendszer például nagyon le tudna venni a lábadról.

Bika

-a Bika lakásában mindig van valami nagyon jellegzetes, és különleges dolog, amivel büszkélkedni tud a barátainak. Ilyen például a bor- vagy festmény gyűjteménye, de az is lehet, hogy a könyvtárszobája a gyengéje. Sok különleges növény is van egy Bika otthonában.

Lapozz a következő oldalra a többi csillagjegy ideális otthonáért!

Ideális otthon a csillagjegyed alapján

Ikrek

-állandóan szellőztetnek, hiszen imádják a levegőt, ezért, ha csak tehetik, főleg nyáron minél kevesebb időt töltenek a lakásban. Minimalista dizájn, és kevés, de természetes anyagból készült bútor jellemzi az ikrek otthonát. A zöld, és a kék fontos szerepe játszik az otthonukban.

hirdetes

Rák

-érzékeny lelki alkat, ezért szereti, ha sok családi emlék, tárgyak, és fényképek veszik körbe a lakásban. A virágmotívumok a kávésbögrétől, a falvédőig, és a fürdőszobaszekrényig mindenütt jelen vannak a lakásában.

Oroszlán

-nagy helyet foglalnak el az Oroszlán lakásában a tornaszerek, a futópad, vagy a szobabicikli. Kifinomult bútorok, és dísztárgyak, különböző luxuscikkek is teret kapnak az Oroszlán otthonában. A selyemágynemű, és a bőrkanapé ki nem maradhatna.

Lapozz a következő oldalra a többi csillagjegy ideális otthonáért!

Ideális otthon a csillagjegyed alapján

Szűz

-imádja a rendet, és a tisztaságot, az otthonában mindennek megvan a maga helye. Okos tárolási megoldások, praktikus szekrények találhatóak a lakásában, így soha semmi nem tud elveszni. Fontos számára az is, hogy az asztalon mindig legyen virág a vázában.

Mérleg

-harmónia jellemzi az otthonát. Nagyon ízlésesen berendezett, kellemes hangulatú lakásban lakik. Imádja a régi könyveket, festményeket, és értékes bútordarabokat. A háttérben egy kellemes zene is szól, hiszen ez is hozzájárul a megfelelő hangulathoz.

hirdetes

Skorpió

-rejtélyesség, és érzékiség jellemzi az otthonát. Fontos számára, hogy legyen egy kis titkos szoba, zug, vagy rejtekhely a lakásában, ahová néha visszahúzódhat. Illatos gyertyák, füstölők, különleges fali szőnyegek jellemzik a Skorpió otthonát.

Lapozz a következő oldalra a többi csillagjegy ideális otthonáért!

Ideális otthon a csillagjegyed alapján

Nyilas

-fontos, hogy legyen egy kertje, vagy erkélye tele színes virágokkal. Igazán otthonos a lakása, bárki jól érezheti magát benne, sok színes textília, és kényelmes szék, fotel, babzsák, puha pokróc, és párna található benne.

Bak

-ingaóra, medveprém az ágy előtt, perzsaszőnyeg-ez a legjellemzőbb a Bak lakására. Szereti a régi bútorokat, az értékes szőnyegeket, és a faragott stílust.

Vízöntő

-szereti a változatosságot, ezért néha lecserél egy függöny, szőnyeget, vagy egy-egy kisebb bútordarabot. Fontos számára, hogy a lakás kényelmes, és élhető legyen, de ne ugyanúgy nézzen ki tíz éven keresztül.

Halak

-legyen a lakásban egy nagy akvárium, sok színes kő, kagyló, napsütés, sok üveges ablak. Ha teheti, akkor egy kis szökőkutat is beszerez, hiszen imádja a vizet.

Forrás: tudasfaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Takarítócég budapest

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti... Tovább

Adventi naptár

Az adventi naptár használatának népszokása 1900 körül kezdődött, kialakulása egy német... Tovább

Tovább a lexikonra
Épületek Garzonlakás Lakásbemutatók