notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Húsvét Várkert Bazárban

Húsvét a Várkert Bazárban

2018 Március 31.


Színes programokkal, hagyományőrző foglalkozásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, mesterségbemutatóval és gyerekprogramokkal várnak ebben az évben is mindenkit


Húsvét a Várkert Bazárban

Ingyenes ünnepi programsorozat március 31. és április 2. között

Színes családi programokkal, hagyományőrző foglalkozásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, mesterségbemutatóval és gyermekprogramokkal vár ebben az évben is mindenkit a Várkert Bazár március 31. és április 2 között. 

 

Hímestojás kiállítás és népi iparművészek bemutatóján ismerhetik meg a látogatók a hagyományos tojásdíszítéseket, megkóstolhatják a népi gasztronómia remekeit, valamint a kézműves vásár és street food kínálatából válogathatnak. A gyerekeket kézműves foglalkozások, festhető óriástojások, népzenei és mesekoncertek várják, esténként pedig hazánk kiváló művészei adnak koncertet. Idén is a Várkert Bazár ad otthont a PONT Fesztiválnak, mely a Budapest Tavaszi Fesztivál keretében valósul meg.

 

A kültéri programok

Március 31. és április 2. között szabadtéri programok keretében minden nap kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket reggel 10-től 18 óráig. Hagyományos tojásfestéssel, tojásírással, különböző ünnepi díszek készítésével, gyöngyfűzéssel és puzzle készítéssel kedveskednek a szervezők a legkisebbnek.

Az Ybl Miklós téren, illetve a Várkert Bazár területén pedig egész nap koncertek várják a látogatókat.

 


címkék: Dekoráció, Színes ötletek, Természet, Utazás