notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hódít a kék - 2012 legújabb őszi trendje a kék. Alapjába véve királykék és szürkés-mélykék árnyalatokat értünk ez alatt, mellyel különlegessé varázsolhatjuk otthonunkat.

hirdetes

Hódít a kék

2012 legújabb őszi trendje a kék. Alapjába véve királykék és szürkés-mélykék árnyalatokat értünk ez alatt, mellyel különlegessé varázsolhatjuk otthonunkat. Vigyázzunk azonban, hogy hol használjuk, mivel nagyon erőteljes és sötét szín, emiatt inkább világosabb terekben alkalmazzuk. Aki bevállalós nagyobb falfelületen is kipróbálhatja, a siker garantált.

Hódít a kék

 

 

Mivel párosítsd a kék színt?

 

A kék remek párja lehet az arany, pink, elefántcsont, sötétnarancs és barnás-szürke. Kint is és bent is használhatjuk – falakon, bútorokon, kerítésen, ajtón. Lényeg az összhatás és a mértékletesség (ne zsúfoljunk).

Ha a kék szín alapvetően elegánssá varázsolja a teret, ha odafigyelünk az arányokra.

 

Hódít a kék

Hódít a kék

A kék alkalmazása

 

Aki az eleganciát akarja sugározni a kék színnel, annak azt javaslom, hogy ha a falat festené, tegye ezt csak egy falfelületen, ne az összesen. Ha bútorokról beszélünk, érdemes más színekkel feldobni, hogy ne legyen egyhangú, de még megőrizze eleganciáját és különlegességét. Sokan félnek a kék színt használni otthonukba mondván, hogy hideg szín.

hirdetes

 

Hódít a kékHódít a kék

 

A képeken látszik, hogy ezt a színárnyalatot használva barátságossá varázsolhatjuk otthonunkat. A kék színből se mindegy, hogy melyik árnyalatot választjuk, ezért fontoljuk meg, hogy milyen célból szeretnénk otthonunkba beépíteni ezt a színt.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Biztonságtechnika

A biztonságtechnika alapján a védelem megtervezésekor a tervező és a tulajdonos, aki valamely... Tovább

Rusztikus stílus

A szó jelentése: durván megmunkált felület. Fő ismérvei a tömörfából készült... Tovább

Tovább a lexikonra