notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Házszámod elárul rólad dolgokat

hirdetes

Elképesztő dolgokat árul el rólad a házszámod!

VZS,GE.

Egyáltalán nem véletlen, hogy milyen házszám alatt laksz, elképesztő dolgokat árul el rólad és az otthonodról. Rám nagyon igaz a leírás! Na, és Rád? :)

Házszámod elárul rólad dolgokat

Nem véletlen, hogy milyen ház-, vagy lakásszám alatt lakunk, mert a számmisztika szerint minden számnak sajátos kisugárzása, energiája van. Ha több számjegyű házszámunk van, akkor addig kell összeadni a számokat, míg végül egy marad. Például 25 estében, a 2 meg 5, az 7, és így a mágikus szám a 7-es.

Ha 1-es a lakásunk száma

Ezek az emberek függetlenek, tudják, hogy milyen vállalkozást akarnak elindítani. Szeretnek utazni, kissé egoisták, önbizalommal teliek, akikből legtöbbször jó vezető válik. Határozottak, a terveiket megvalósítják. Szeretik a sportokat, gyakran járnak edőzterembe, a szabadság megszállottjai. Jól teszik, ha sárgára, narancssárgára festik a házukat, lakásukat, mert az szerencsét hoz. A tűzre figyeljenek, nehogy baleset történjen, és lángra kapjon a lakás.

Ha 2-es a lakásunk száma

Ez a párkapcsolat, a család száma. Akik 2-es szám alatt laknak, azok barátságosak, őszinték, szerények, akik szeretik az egyszerűséget. A lakásuk ízlésesen van berendezve, ahol harmónia, boldogság uralkodik. Azonban a pénzügyek terén óvatosnak kell lenni, mert a 2-es szám nem kedvez az anyagiaknak.

hirdetes

A házat, lakást érdemes pasztell színekkel kifesteni, és a padló repedéseit kell kijavítani.

Ha 3-as a lakásunk száma

Általában ezek az emberek többet költenek, mint amennyit keresnek. Az ajtajuk mindig nyitva áll mások előtt, szeretnek késő estig szórakozni, remek a humorérzékük, optimisták. Kreatívak, ami a házukon is meglátszik. Gyakran ezek a emberek művészek, akik imádják a finom borokat.

Jól teszik, ha kreatív tárgyakkal díszítik fel otthonukat, és néha kissé csendesebben vigadnak, mert így a ház vissza tudja nyerni a pozitív energiáit.

Ha 4-es a lakásunk száma

Rend és fegyelem van ezekben a lakásokban, hiszen az ottlakók szeretik a rendet, és saját szabályaik szerint élnek, amiket be is tartanak. A tisztaságra is figyelnek, szorgalmas, türelmes, praktikus emberek, akik hosszú távra terveznek.

Szeretik a legújabb technológiával felszerelni a lakásukat.

Ha 5-ös a lakásunk száma

Ez a ház, lakás szerencsével teli, az ottélőknek is sokszor volt szerencsében részük. Imádnak utazni, és rendszerint két autóval rendelkeznek. Szeretik a barátaikat, spontán hoznak döntéseket, nem terveznek hosszú távra, hűségesek.

hirdetes

Ha álmatlanságban szenvednek, akkor sajnos ez az 5-ös számnak köszönhető.

Ha 6-os a lakásunk száma

Erre a házra a stílus, a harmónia jellemző, amely remek helyszín a gyerekes családok számára, ahol egy kedves házi állat is van. A ház mágnesként vonzza a pénzt és a luxust.

Érdemes rózsaszínre festeni a meseszép házikót, lakást. A lakóknak érdemes több időt magukkal tölteniük.

Ha 7-es a lakásunk száma

Ez a ház, lakás a nyugalom szigete, ahol el lehet kalandozni a képzelet világában. Remekül lehet meditálni, jógázni, tanulni. Az egyedüllétet és a társaságot kedvelő emberek is jól érzik itt magukat. Ez a ház imádja a vizet, így érdemes egy akváriumot, vagy egy kis szökőkutat beszerezni, és nem árt a vízcsövek rendszeres ellenőrzése sem, nehogy probléma történjék.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Párnafa

Nem egy olcsó mulatság egy szép, jó minőségű teraszburkolat, ezért jogosan várhatjuk el,... Tovább

Nagytakarítás

Tavasszal és ősszel szoktunk nagytakarítást végezni otthonunkban, amikor nem csak az... Tovább

Tovább a lexikonra
Feng Shui Garzonlakás Lakásbemutatók