notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Házszámod elárul rólad dolgokat

hirdetes

Elképesztő dolgokat árul el rólad a házszámod!

VZS

Egyáltalán nem véletlen, hogy milyen házszám alatt laksz, elképesztő dolgokat árul el rólad és az otthonodról. Rám nagyon igaz a leírás! Na, és Rád? :)

Házszámod elárul rólad dolgokat

Nem véletlen, hogy milyen ház-, vagy lakásszám alatt lakunk, mert a számmisztika szerint minden számnak sajátos kisugárzása, energiája van. Ha több számjegyű házszámunk van, akkor addig kell összeadni a számokat, míg végül egy marad. Például 25 estében, a 2 meg 5, az 7, és így a mágikus szám a 7-es.

Ha 1-es a lakásunk száma

Ezek az emberek függetlenek, tudják, hogy milyen vállalkozást akarnak elindítani. Szeretnek utazni, kissé egoisták, önbizalommal teliek, akikből legtöbbször jó vezető válik. Határozottak, a terveiket megvalósítják. Szeretik a sportokat, gyakran járnak edőzterembe, a szabadság megszállottjai. Jól teszik, ha sárgára, narancssárgára festik a házukat, lakásukat, mert az szerencsét hoz. A tűzre figyeljenek, nehogy baleset történjen, és lángra kapjon a lakás.

Ha 2-es a lakásunk száma

Ez a párkapcsolat, a család száma. Akik 2-es szám alatt laknak, azok barátságosak, őszinték, szerények, akik szeretik az egyszerűséget. A lakásuk ízlésesen van berendezve, ahol harmónia, boldogság uralkodik. Azonban a pénzügyek terén óvatosnak kell lenni, mert a 2-es szám nem kedvez az anyagiaknak.

A házat, lakást érdemes pasztell színekkel kifesteni, és a padló repedéseit kell kijavítani.

Lapozz egyet a többi szám jelentéséért!

Házszámod elárul rólad dolgokat

Ha 3-as a lakásunk száma

Általában ezek az emberek többet költenek, mint amennyit keresnek. Az ajtajuk mindig nyitva áll mások előtt, szeretnek késő estig szórakozni, remek a humorérzékük, optimisták. Kreatívak, ami a házukon is meglátszik. Gyakran ezek a emberek művészek, akik imádják a finom borokat.

hirdetes

Jól teszik, ha kreatív tárgyakkal díszítik fel otthonukat, és néha kissé csendesebben vigadnak, mert így a ház vissza tudja nyerni a pozitív energiáit.

Ha 4-es a lakásunk száma

Rend és fegyelem van ezekben a lakásokban, hiszen az ottlakók szeretik a rendet, és saját szabályaik szerint élnek, amiket be is tartanak. A tisztaságra is figyelnek, szorgalmas, türelmes, praktikus emberek, akik hosszú távra terveznek.

Szeretik a legújabb technológiával felszerelni a lakásukat.

Lapozz egyet a többi szám jelentéséért!

Házszámod elárul rólad dolgokat

Ha 5-ös a lakásunk száma

Ez a ház, lakás szerencsével teli, az ottélőknek is sokszor volt szerencsében részük. Imádnak utazni, és rendszerint két autóval rendelkeznek. Szeretik a barátaikat, spontán hoznak döntéseket, nem terveznek hosszú távra, hűségesek.

hirdetes

Ha álmatlanságban szenvednek, akkor sajnos ez az 5-ös számnak köszönhető.

Ha 6-os a lakásunk száma

Erre a házra a stílus, a harmónia jellemző, amely remek helyszín a gyerekes családok számára, ahol egy kedves házi állat is van. A ház mágnesként vonzza a pénzt és a luxust.

Érdemes rózsaszínre festeni a meseszép házikót, lakást. A lakóknak érdemes több időt magukkal tölteniük.

Ha 7-es a lakásunk száma

Ez a ház, lakás a nyugalom szigete, ahol el lehet kalandozni a képzelet világában. Remekül lehet meditálni, jógázni, tanulni. Az egyedüllétet és a társaságot kedvelő emberek is jól érzik itt magukat. Ez a ház imádja a vizet, így érdemes egy akváriumot, vagy egy kis szökőkutat beszerezni, és nem árt a vízcsövek rendszeres ellenőrzése sem, nehogy probléma történjék.

Lapozz egyet a többi szám jelentéséért!

Házszámod elárul rólad dolgokat

Ha 8-as a lakásunk száma

Ha valaki anyagi stabilitásra vágyik, költözzön egy ilyen házba, lakásba. Az ittlakó emberek ambíciósak, szeretnek eredményeket elérni. Az ilyen házakból indulnak útnak azok az emberek, akik jobbá akarják tenni a világot, így számukra a családalapítás másodlagos. Ezek az emberek mindent megtesznek, hogy teljesítsék álmaikat, és saját maguk főnökeik lehessenek.

Ha egy ilyen házba költözik valaki, előbb nézze meg a ház alapját, hogy minden rendben van-e azon részen.

Ha 9-es a lakásunk száma

Ez a ház azok számára tökéletes, akiknek nagy szívük van és türelmesek. Rendszerint a tulajdonos nincs otthon, mert valaki másnak segít éppen. Gyakran orvosok, papok, önkéntesek élnek ilyen lakásokban, akik imádják az állatokat, és gyakran meg is mentik a bajbajutott négylábúakat, szárnyasokat. A lakás minden sarkában pedig ott vannak a cserepes növények, és az újrahasznosított használati tárgyak.

Forrás: buzzblog.eu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Bársony

Puha tapintású, finom szövet, amelynek egyik (ritkán mindkét) felületét az alapszövetből... Tovább

Karácsonyi asztaldísz

A karácsonyi asztal feldíszítése évszázados hagyomány. Kell, hogy a pörgős hétköznapokban... Tovább

Tovább a lexikonra
Feng Shui Garzonlakás Lakásbemutatók