notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezt árulja el rólad a házszámod

hirdetes

Elképesztő mennyi mindent árul el a házszámod!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nincsenek véletlenek, rengeteg mindent befolyásol a házszám, ahol élsz. Sok mindent elárul a házban élőkről, az életükről, a személyiségükről és megadja a ház alap hangulatát is!

Ezt árulja el rólad a házszámod

Vannak mesterszámok és kifejezetten szerencsétlen rezgésűek is.

A számmisztika szerint minden szám képvisel valamilyen rezgést, amit mindenki eltérő módon érzékel, hisz van egy saját rezgésünk is. Ha a két szám együttesen harmonizál, akkor az a rezgésű, az a számú ember vagy dolog tetszik nekünk. A házunk, lakásunk házszáma is egyfajta rezgéssel bír, és ez hat az összes ott lakóra. Ez a rezgés bizonyos tevékenységeknek kedvez, bizonyos hozzáállást támogat, mást pedig nem.

 

A számmisztika segítségével most feltárjuk, hogy az a házszám, ami alatt lakunk, miről is szól! Ha pontos eredményt akarsz kapni, add össze a házszámot, valamint az emelet és az ajtó számát addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha például 57-es a házszámod, és a 4. emelet 48-ban laksz, akkor 5+7+4+4+8 = 28, 2+8 = 10, 1+0 = 1 lesz az eredmény.

hirdetes

 

1-es házszám (Idetartozik az 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 1-et kapunk eredményként.)

A kezdeményezést, a vezetést, a döntés bátorságát és felelősségét szimbolizálja. Kedvez minden tevékenységnek, ami új utakat, új módszereket, új szisztémát hoz. Hisz az 1-es az „úttörő”, aki elöl megy, és a többiek utána. Ezért érdemes a szokásoktól kicsit eltérő berendezést vagy szokásokat előnyben részesíteni. Az 1-es rezgése alatt a házigazdák új ügyeket indíthatnak be, ami sikert hoz számukra, ha vállalják az ezzel járó kockázatot is.

hirdetes

 

2-es házszám (Idetartozik a 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 2-t kapunk eredményként.)

Az együttműködést, a gondoskodást és a segítőkészséget szimbolizálja. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami a gyermeknevelésről és a családról szól. Hisz a 2-es igazi anyai szeretettel terelgeti, gondozza és óvja gyermekeit. Ez a gyermek lehet szimbolikus is. Vagyis egy jó ügy, egy nemes cél, ami az elesettek, betegek jobb életminőségét szolgálja. A 2-es rezgése alatt a házigazdák segítséget nyújtanak, de egyben kapnak is.

 

Lapozz egyet a többi házszámhoz, ha nem az eddigiek közé tartozol!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció Épületek Feng Shui

Lakberendezési szakszótár

Panorámás apartman

Egy panorámás apartman saját célú használatra és befektetés szempontjából is ideális... Tovább

irodatakarítás Budapest

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 87

Átlagos értékelés: 4.9