notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Házat vett szüleinek hálaként

hirdetes

Vett egy házat titokban a fiú szüleinek hálaként! Könnyfakasztó történet!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mindig is szegények voltak, az anya takarítónőként, az apa két műszakban dolgozott... Mikor fiuk felnőtt, megtehette, hogy vett egy házat szüleinek hálaként… A reakciójukon én is bekönnyeztem!

Házat vett szüleinek hálaként

LeJuan James egy népszerű YouTube blogger, aki arról híres, hogy különböző témákat feszeget videóiban, szellemes, humoros stílusban. De mielőtt híressé vált volna, nagyon kevesen ismerték ezt a LeJuan James nevű embert. Úgy is fogalmazhatunk, szülei révén vált a YouTube egyik fényes csillagává. A szülei már 33 éve házasok, és LeJuan azt mondja, hogy nagyon sokkal tartozik nekik.

 

Miközben a gyermekek a családban felnőttek, az anya és az apa mindent feláldoztak, hogy biztosítsák mindazt, amire gyermekeiknek szüksége lehet. Felnőttként és önállóvá válva LeJuan elhatározta, hogy hálaképpen szülei sokéves fáradhatatlan munkájáért, egy különleges ajándékot készít nekik. 

Mielőtt LeJuan híres blogger lett a YouTube-on, anyja és apja keményen dolgoztak.

 

Puerto Rico-ból a család az Egyesült Államokba költözött, ahol a szülőknek fáradhatatlanul dolgozniuk kellett, hogy gyermekeik jólétét biztosítani tudják. Nappal LeJuan édesanyja takarítóként dolgozott a Disney World szórakoztató parkban, éjjel pedig egy gyógyszergyárban. Édesapja is két műszakot vállalt, nappal egy hotelben volt szerelő-karbantartó, éjjel viszont egy Burger King gyorsétteremben vállalt állást.

hirdetes

 

Lapozz és mutatjuk egy videóban milyen könnyfakasztó a szülők reakciója!

Házat vett szüleinek hálaként

Hogy családjukat fenn tudják tartani, mindkét szülő kénytelen volt teljes munkaidőben dolgozni. Annak ellenére, hogy LeJuan ezt nem mondta nekik, végtelenül hálás volt anyjának és apjának mindazért, amit tettek, és hogy annyi mindenről le kellett mondaniuk a gyermekek érdekében. Most, évekkel később, miután nagy karriert futott be, LeJuan képes volt a gyermekkori álmát valósággá váltani. Még kisfiúként arról álmodozott, hogy egy napon egy nagy és gyönyörű házat vásárol szüleinek.

 

Mostanra sikerült elérnie ezt. Miután bekötötte a szülei szemét, a büszke fiú odavezette anyát és apját új lakóövezetébe. A videón tisztán kivehető, hogy a szülők nagyon zavarba jöttek, mert fogalmuk sem volt, mi történik. Amikor az ajándék házhoz értek, LeJuan megkérte őket, hogy távolítsák el a kendőt a szemükről. 

 

A szülők először azt gondolták, hogy ő vásárolt egy új otthont magának… …de aztán rájöttek, hogy erről szó sincs, ezt a házat a fiúk vette nekik, ajándékként! Ez egy hihetetlenül megható pillanat volt, amit a család természetesen soha nem fog elfelejteni. LeJuan maga sem tudta visszatartani a könnyeit, amelyek a szeméből patakként folytak.

 

Lapozz és mutatjuk egy videóban milyen könnyfakasztó a szülők reakciója!

Házat vett szüleinek hálaként

Milyen csodálatos meglepetés! Örömmel látni, hogy a LeJuan szülei viszonzásul kaptak valamit az éveken át tartó önzetlen munkájukért, és megértették, hogy a gyermekeik így mondanak köszönetet nekik.

 

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Épületek Lakásbemutatók Videók

Lakberendezési szakszótár

Fotel

Kárpitozott ülőbútor, amely párnázott karosszékhez hasonló, de annál sokkal kényelmesebb,... Tovább

Takarítás

Takarítás A takarítás teljes spektrumát lefedjük! Csapatunk megbízható és profi,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 112

Átlagos értékelés: 4.9