notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Őrület, hogy milyen veszélyes utak léteznek! Nézd csak meg!

hirdetes

A világ 3 Legfélelmetesebb útvonala

Piszter Henriett

3 Őrült útvonal, amit sosem próbálnál ki! Vagy mégis? Te mennyire vagy bevállalós?

Hangzhou-öböl

Hihetetlen látványt nyújt a 36 km hosszú Hangzhou-híd, amit kínaiak ezrei használnak nap, mint nap. Elképesztő, hogy mire képes az ember, hogy megszelidítse a természetet! Minden tisztelet a tervezői csoport tagjainak, de nekem valahogy nem lenne bátorságom átmenni a világ leghosszabb tenger felett húzódó hídján!

Neked lenne?

Hangzhou-öböl

Kína elképesztő fejlődésen ment keresztül az utóbbi években! Különösebbnél különösebb épületek, hajók és csatornák látnak napvilágot az országukban!

Íme a Zhongnanshan csatorna, ami 36 km hosszú! 15 percbe telik átmenni rajta, forgalmi fennakadás nélkül! Közben gyönyörködhetsz a különleges fényekben és növényekben, amiket odatelepítettek, hogy barátságosabbá tegyék vele az alagutat!

hirdetes
Hangzhou-öböl

Aizhai nevű híd szintén Kínában van. Két fontos várost köt össze, ezért érezték szükségét a megépítésre. Óriási méylség tátong alatta, összesen 330 méter!

Hegyi utak és Deben folyó látható alatta, amit rövid úton nem szeretnél megismerni! Hála a korszerű tartószerkezeteknek és alapanyagoknak a híd földrengés biztos. Ha Aizhai és Jishou város körül jársz, menj át rajta, ha mersz!?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában