notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Chip, Joanna Gaines - Fixer Upper - farmház otthonuk

hirdetes

Így néz ki belülről Chip és Joanna Gaines gyönyörű farmház-otthona!

VZS

Chip és Joanna Gaines bemutatták otthonukat, egy gyönyörű farmházat, amitől tátva maradt a szánk. A texasi pár a Fixer Upper című otthonfelújítással foglalkozó TV-sorozat sztárjai.

Chip, Joanna Gaines - Fixer Upper - farmház otthonuk

Chip és Joanna Gaines a Fixer Upper című otthonfelújítással foglalkozó TV-sorozat sztárjai. Ezek alapján nem meglepő, hogy saját otthonuk is igazi álomház, de a szavak egyszerűen képtelenek hitelesen visszaadni azt, amit látni fogunk. Közel 160 négyzetméteres otthonuk 40 holdnyi birtokukon található. Amikor a pár éppen nem mások házait varázsolja álomotthonokká, a pár ezt a családi fészket bővítgeti és újítgatja ahogy éppen az jól esik számukra.

Íme a családi otthon a felújítás előtt és utána

A páros természetesen egy felújításra váró házat szúrt ki családi otthonnak. Az 1895-ben készült farmházat 2012-ben kezdték el felújítani, és nagyjából másfél év múlva el is készültek vele. A fáradozás természetesen meghozta gyümölcsét: az egykor két hálószobás otthonban immár egy hat fős család éli kényelmesen mindennapjait, és bőven marad hely a közös időtöltésre is a nyitott nappaliban is. Gainesék természetesen az eredeti épület hangulatát is igyekeztek megőrizni.

 

Bejárat

A gyönyörű teraszon francia ajtók várják a vendégeket, amelyeken belépve az előszobában egy inspiráló mottóval találkozhatunk.

 

Lapozz egyet és ismerd meg belülről is ezt a meseszép farmházat!

Chip, Joanna Gaines - Fixer Upper - farmház otthonuk

Nappali, étkező és konyha

Az ilyen nyitott terű alsó szintek rendkívül népszerűek, és az otthonfelújító család sem tudott ellenállni ennek az otthonos, tágas kialakításnak.

 

Nappali, étkező és konyha

A szobák egyesítése leggyakrabban a falak eltávolításával történik műsorukban – ezek a nagy terek biztosítják, hogy a családtagok közel érezzék magukat egymáshoz, ráadásul a vendégeket sem kell magukra hagyni egy-egy családi vagy baráti látogatás alkalmával.

hirdetes

 

Konyha

Ez a csinos konyha tele van olyan apró díszekkel, amik csak tovább fokozzák a farmház-hangulatot. Jó példák erre a nyitott polcokon díszelgő növények. A családanya számára ez a helység jelenti az otthon szívét.

Lapozz egyet és ismerd meg belülről is ezt a meseszép farmházat!

Chip, Joanna Gaines - Fixer Upper - farmház otthonuk

Konyhasziget

Joanna szívesen tervezi a szobát egy központi elem köré, ami ennek a klasszikus étkezőnek az esetében nem más, mint a konyhasziget. A konyhasziget szerepét betöltő asztal korábban egy templom tulajdonát képezte. Joanna szerint miután a helyére került, minden más elem könnyebben elhelyezhetővé vált körülötte.

 

Nappali / iroda

Ez a szoba többnyire fehér színeket használ, de a fa bútoroknak, és a különleges talált tárgyaknak – például a csinos asztali lámpa – köszönhetően messze van az unalmastól.

Kandalló

Ugyanebben a helységben található a ház egyik legszemrevalóbb berendezése, a padlótól plafonig emelkedő téglából kirakott kandalló.

Lapozz egyet és ismerd meg belülről is ezt a meseszép farmházat!

Chip, Joanna Gaines - Fixer Upper - farmház otthonuk

Hálószoba

A pár hálószobája kellően tágas nem csak az alváshoz, de a munka fáradalmainak kipihenéséhez is. A szoba természetesen tökéletesen beleillik az otthon farm stílusú designjába, de a finom szimmetriára is felhívnánk a figyelmet. A hatalmas ágy mindkét oldalán megegyező kisasztalokon ugyan olyan lámpák díszelegnek.

A lányok szobája

Ebben a szobában pihen a Gaines család két kislánya. Az éjjeliszekrények fémmel bevont tálcákból lettek átalakítva, így a lányok már fiatal korukban megismerhetik az újrahasznosított tárgyak hasznát és értékét.

hirdetes

A fiúk szobája

Bizonyára senki sem lep meg, hogy ez a családapa kedvenc szobája az egész házban. A saját készítésű emeletes ágyak elég helyet biztosítanak arra az esetre is, ha a srácok ottalvós bulit akarnak rendezni néhány barátjukkal. A szobában még egy kis kosárlabda-karika is van!

Lapozz egyet és ismerd meg belülről is ezt a meseszép farmházat!

Chip, Joanna Gaines - Fixer Upper - farmház otthonuk

Joanna dolgozószobája

Joanna az emeletre költöztette mesterségét, és mindjárt két dolgozószobát is kialakított a felső szinten. A helységben rengeteg kihasználható hely állt a rendelkezésre, és még a berendezés után is maradt bőven mozgástér. A gyerekeké a másik dolgozószoba, ami nagyon hasonlít édesanyjuk saját részére.

Üvegház

A 40 holdas birtok nagy részén a farmé és az azon élő állatoké, de a párnak sikerült egy kisebb üvegházikót és egy kültéri étkezőrészt is elhelyezniük házon kívül.

A kert

Joanna és a gyerekek gyakran közösen gondozzák a kertet és ültetik el az új növényeket a kis elkerített részen belül. Ez az apró kert is a porta farm-jellegét fokozza. A szellős kerítéseken keresztül ráláthatunk a növényekre, amik védve vannak az állatok elől.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában