notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Mennyire egyszerű elrabolni valójában egy gyermeket? Juttassuk el ezt a videót a tesztről minél több emberhez, nagyon fontos!

Mennyire egyszerű elrabolni valójában egy gyermeket? Juttassuk el ezt a videót a tesztről minél több emberhez, nagyon fontos!Napjainkban rengeteg hír, megosztás születik a gyermekrablásokról. Persze minden szülő megpróbálja felkészíteni gyermekét az ilyen szituációkra, de vajon sikeresen? Ez a videó egy nagyon tanulságos tesztet mutat be, szeretném hogy mindannyian lássátok!

 

A videó - bár külföldön készült - nagyon látványosan mutatja be, mennyire egyszerű is egy gyermeket magához csábítani egy idegennek.

A férfi egy kiskutyával mászkál a városban, és a szülőktől előzetesen engedélyt kér, hogy tesztelje csemetéjüket. A szülők egytől egyig állítják, hogy a gyermeküket felkészítették, megtanították rá, hogy idegenekkel ne álljanak szóba - és biztosak benne hogy a férfinek nem sikerül majd elhívnia gyermeküket. A férfi barátságosan megközelíti a gyermekeket, bemutatja a kiskutyát, majd elhívja őket, hogy nézzék meg a többi kisállatot is.... És hogy mi történik? Nézd meg a videóban...

 

A szülők arcán a döbbenet egészen elképesztő. Vigyázzatok gyermekeitekre, és súlykoljátok minél jobban, hogy mennyire fontos vigyázniuk magukra!


címkék: