notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Gyerekágyak lányoknak

hirdetes

Gyerekágyak lányoknak

Józan Szilvia

A gyerekágy és maga a gyerekszoba kialakítása fontos szereppel bír. Bár nem töltenek itt olyan sok időt, mégis ez az a része a háznak, amit kimondottan a magukénak éreznek, ezért, próbáljuk meg a gyerekek segítségével kialakítani. Néhány holmi, mint például a gyerekágy kiválasztása, igazán fontos elem. Íme egy kis útmutató, hogy milyen gyerekágyat érdemes választani egy kislány számára.

Gyerekágyak lányoknak

 

Hercegnő gyerekágyak

 

A kislányok gyakran hangoztatják, hogy ők milyen sívesen lennének igazi királylányok, hercegnők. Szívesen nézik a témát feldolgozó meséket is. Egy kislány álma lehet egy igazi hercegnő ágy is, amiben sokkal szívesebben alszanak, mint egy sima ágyban.

 

hercegnős gyerekágy

 

hercegnő gyerekágy

 

Kastély gyerekágyak

 

A hercegnői létforma elengedhetetlen kelléke a kastély, amely felett a kislányok uralkodna. Ha éppen nem hercegnő ágyat vásárolunk a kislánynak, akkor egy kastély ágynak is biztos örülni fog. Már remek megoldások léteznek, hogy barátságos, rózsaszín vagy éppen lila kastélyos gyerekágyakat szerezhessünk be.

 

kastély gyerekágy

 

várkastély gyerekágy

 

Emeletes gyerekágyak

 

hirdetes

Két gyerek egy szobában, és helytakarékos megoldást keresünk. Ebben az esetben tökéletes választás egy emeletes gyerekágy. Most már egyre ötletesebb és egyedibb emeletes gyerekágyakat is beszerezhetünk. De akár megvehetünk egy szimpla emeletes ágyat is, amit a gyerekekkel közösen kidekorálunk.

 

rózsaszín emeletes gyerekágy

 

emeletes gyerekágy

 

Csúszdás gyerekágyak

 

Bár a fiúk sokkal jobban ragaszkodnának ilyen ágyhoz, de a lányok nagy része is szívesen csúszdázna a házban. Ehhez persze vagy emeletes ágyra van szükség, vagy megemelt ágyra. Arra kimondottan figyeljünk, hogyha emeletes ágyat veszünk csúszdával, és van két gyerekünk, akkor a legnagyobb valószínűséggel hangos veszekedések lesznek arról, hogy ki aludjon felül a csúszdás részen. Jó megoldás, ha cserélgetik az ágyat, de persze ebből is lehet még sok vita. Tehát mielőtt megvásárolunk egy ilyen ágyat gondoljunk ki előre egy jól működő elosztási tervet.

hirdetes

 

kastély csúszdás gyerekágy

 

rózsaszín csúszdás gyerekágy

 

Mesehős gyerekágyak

 

Bár az ágyneműt természetesen szabadon lehet változtatni, de a mesehős formájú gyerekágyak mindig is különlegesek voltak. Akár egy egész estés rajzfilm, vagy egy rajzfilm sorozatért van oda gyerekünk meg lehet találni a számára való ágyat.

 

mese gyerekágy

 

hintó gyerekágy

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Advent

Advent (ádvent, úrjövet) a keresztény kultúrkörben a karácsonyt (december 25-ét) megelőző... Tovább

függöny

Függöny: lakástextilek csoportjába tartozó textília, melyet az ablakok, ajtók elé... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok