notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Görög Ibolya protokollszakértő érdekes és vicces előadást tart!

hirdetes

Görög Ibolya hihetetlen előadásformában tudja tanítani a viselkedéskultúra alapjait

Görög Ibolya protokollszakértő nagyon izgalmas és figyelmet ragadó előadást tart! Nézd meg te is, tanulj és nevess egyszerre!

Görög Ibolya protokollszakértő

Görög Ibolya protokollszakértő és tanácsadó. 72 éves és számos elismerést zsebelt be élete során. 1987-1999-ig a Miniszterelnöki  Hivatal protokollfőnöke volt és 1998-ban a Magyar Köztársaság Érdemrend kiskeresztjével tüntették ki. Dolgozott Moszkvában  a Nemzetközi Tudományos és Műszaki Információs Központban és innen a Külkereskedelmi Minisztériumba került. 

Mit illik és mit nem? Hogyan válaszoljunk és hogyan kérdezzünk? Mi tehetünk meg egy tárgyalás alatt és, hogyan illik viselkedni konkrét helyzetekben? Tudd meg, hogy hova kell tenned a kezed és mikor nem illik rágózni. Hogyan köszönsz a faluban, és mennyire kell alkalmazkodni például ha külföldön vagy. 

hirdetes

Görög Ibolya teltházas protokoll előadási annyira izgalmasak és érdekesek, hogy az embernek eszébe nem jut az órájára nézni, hogy mikor lesz már vége, inkább abban reménykedik, hogy még sokáig fog tartani. Görög Ibolya nagyon lendületesen tartja az előadásokat és lehetetlen, hogy az ember ne jobb kedvel jöjjön ki innen mint ahogy beült az előadásra. Élvezetes és humoros előadásformája miatt a protokoll tanulmányozása és tanulása mondhatni gyerekjáték, mert ebben az előadásformában ragad az emberre Görög Ibolya minden szava. Igazán szókimondó és nem szégyenlős. Nézd meg te is Görög Ibolya protokollszakértő és tanácsadó előadását. Élménnyel fogsz gazdagodni és közben tanulsz is egy kis protokollt. :) 

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Ottomán

Az ottomán egy török eredetű, díványszerű, ovális támlájú ülőbútor Tovább

Lakástakarítás Budapest

A lakástakarítás folyamatos feladat, minden helyiséget naponta érdemes takarítani. Ha viszont... Tovább

Tovább a lexikonra