notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Idén is itt a helyed – Gardenexpo

hirdetes

Idén is vár mindenkit a Gardenexpo!

Szélesi Ferenc

Jubileumi Gardenexpo Budapesten! Számos újdonság és érdekesség vár mindenkire a 10. Gardenexpo! Megismerheted a legújabb trendeket és még a sötétben világító növényekkel is megismerkedhetsz! Részletek a kép alatt!

Látogassatok el ti is az idei Gardenexpo-ra!

Idén immáron 10. alkalommal rendezik meg Budapesten a Gardenexpot, Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítását. Aki járt már itt valamelyik évben, tudja, hogy mennyi csoda vár mindenkit! Megtalálhatsz itt mindent, ami kert: meseszép kerti bútorok, grillek, medencék, kerti gépek, kerti szerszámok, árnyékolók és még napestig sorolhatnám, hogy mennyi mindent ismerhetsz meg. A jubileumi kiállításon ráadásul a komplett kertépítéstől az egész kicsiny terasz színesítéséig minden kerti kérdésre választ kaphatsz, mivel a legjobb hazai kertszakértők is ott lesznek az eseményen és mindenben segítenek neked!

Gardenexpo és az újdonságok

Idén is legelsőként a Gardenexpon ismerheted meg az év kerti trendjeit. Itt jelennek meg legelőször a 2016-os év legdivatosabb kerti bútorai és kertberendezései. 500 növényt tekinthettek meg ráadásul a Gardenexpon, ami önmagában véve nem egy nagy szám, viszont, ha hozzáteszem azt, hogy ezek a növények a sötétben világítanak, máris érdekesebb lesz a dolog! Ha még nem hallottatok volna a sötétben világító növényekről, akkor kattintsatok ide és ismerjétek meg őket! Azt még hozzáteszem, hogy világpremierről beszélhetünk, amikor a flAVATAR növények és a Gardenexpo szóba kerül, ugyanis itt fogják bemutatni a világon legelőször ezeket a csodákat!

hirdetes

hirdetes

Gardenexpo és a Húsvét

Ha még ez nem lenne elég, akkor elmondom azt is, hogy az idei Gardenexpo teljesen más lesz, mint az előző kilenc! Sokkal pompásabb orchidea bemutató várja majd a rajongókat az Orchidea Kiállításon, amely a Gardenexpo társrendezvénye. Természetesen a Gardenexpo-ra megváltott jeggyel látogatható az Orchidea Kiállítás is! Több mint 3000 orchidea vár mindenkit, ráadásul húsvéti köntösbe csomagolva!

Ráadásul harcba szállhatsz az értékes nyereményekért is, nincs más dolgod, mint a Gardenexpo hivatalos oldalán regisztrálni! Kattints ide és nyerd meg te az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy éppen az elektromos fűnyírót! 

Helyszín: Budapest Sportaréna 

Dátum: március 18-19-20.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

függöny

Függöny: lakástextilek csoportjába tartozó textília, melyet az ablakok, ajtók elé... Tovább

Bioethanol kandalló

A bioethanol kandalló különlegessége, hogy fa helyett bioetanol a tüzelőanyaga. A bioetanol... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY Épületek Feng Shui Lakásbemutatók Lakberendezési ötletek Növények