notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A törvény kijelenti: “anya a nő, az apa a férfi” "

hirdetes

Fontos a gyerek fejlődésében az, hogy ne azonos nemű pár fogadja örökbe! “anya a nő, az apa a férfi”

Bettina

A törvény kijelenti:  “anya a nő, az apa a férfi” ! Nem fogadhatnak örökre azonos neműek gyereket és egyedülálló emberek, mert nem fog tudni a gyerek normálisan fejlődni. 

 “anya a nő, az apa a férfi”

“anya a nő, az apa a férfi”Bevezették a rendkívüli jogrendet majd ezt követően azonnal benyújtottak kettő törvényjavaslatot, aminek igazából nincs sok köze a járványhelyzethez, de a kormány szerint nem is kell mindennek össze fügnie vele, hiszen a parlamentben akkor is dolgoznak, ha van vírus és akkor is ha nincs vírus. 

Az “anya a nő, az apa a férfi”trivia alaptörvénybe való írása és az örökbefogadás házassághoz való kötése – vannak akik úgy gondolják, hogy ez egy dologra jó, mégpedig, hogy erősítsék a szexuális kisebbségek megbélyegzését Magyarországon.

hirdetes

A kormány átvette a jogot a gyermekvédelmi szakemberektől, ezzel megakadályozza azt, hogy azonos nemű emberek akarjanak családot alapítani, így ellehetetleníti az azonos nemű párok örökbefogadását. 

hirdetes

Annak ellenére, hogy a társadalom egyre jobban elfogadja a szívárvány családokat a kormány új döntése nagy port kavart. Ez nem egy olyan téma ami mellett csak űgy el tudunk menni, két csoport van. Vannak akik teljességében ellenzik ezt a döntést mert úgy gondolják, hogy az azonos nemű párok ezzel nem élhetnek teljes életet, mert nem alapíthatnak családot, ezzel meg vannak fosztva az egyenlő joguktól az életben, illetve a másik csoport aki a törvény ezen pontjával teljesen egyet ért és úgy gondolja, hogy a család szóban az “anya nő, az apa férfi” és ezen nem lehet változtani. Így kap a gyerek normális családképet és csak így fog tudni egészségesen fejlődni. 

Te egyet értesz ezzel a döntéssel? Oszd meg velünk a véleményed kommentben!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Hűtőszekrény

A hűtőszekrény olyan szerkezet, mellyel mesterségesen a környezetnél alacsonyabb... Tovább

Karácsonyi szokások

Magyarországon a katolikus keresztények számára Jézus születésnapjának fénypontja a... Tovább

Tovább a lexikonra
Audreys