notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Így alakíts ki szuper fiús szobát! Fiúszoba, gyermekszoba

hirdetes

Szuper ötletek a különleges fiúszoba kialakítására

GE.

A mindennapi igényeiknek megfelelő és a személyiségükhöz is illeszkedő fiúszobai ötletek talán meglepő módon teljesen elérhetőek. Még ha az otthonod többi része a nyugtató semleges színek nyugodt oázisa is, és a fiad élénkpiros szoba iránti vágya erős, rengeteg kreatív gyerekszobai ötletet vethetsz be, hogy megtaláld az egyensúlyt, és úgy dekorálj, hogy a fiadnak tetsző legyen, és a te jóváhagyásodat is megkapja.  

fiúszoba

FIÚ HÁLÓSZOBA ÖTLETEK, AMELYEK STÍLUSBAN ÉS FUNKCIÓBAN IS BÜSZKÉLKEDHETNEK

A hálószoba mindenki számára személyes, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk, vagy mennyi időt töltünk benne. Ahhoz, hogy a fiúk szobája vonzó legyen, és olyan hely, ahol biztonságban és kényelemben érzik magukat, fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben személyre szabjuk a szobát,' 

Mint azt minden szülő tudja, a gyerekeknek általában rengeteg cuccuk van, és mindez (általában) szerves része a fejlődésüknek. A nerf-pisztolyok vagy a legók száműzése nem igazán jöhet szóba, ezért elegendő helyet kell teremteni a megfelelő játéktároláshoz, hogy a helyiség praktikus és stílusos maradjon. A sok zárt tároló elengedhetetlen a kevésbé aranyos játékok elrejtéséhez, és ahhoz, hogy a tér rendetlenségtől mentes és mindig készen álljon a játékra. 

És természetesen a gyermek(ek) életkora is nagyban befolyásolja, hogyan kell megközelítenie a dekorációt. Ha fiatalabbak, akkor természetesen mindig azt javasoljuk, hogy a szoba alapvető csontjait, például a gyerekágyakat, tökéletesítsd, de aztán válassz olyan rendszert, amelyet könnyen és olcsón frissíthetsz, ha idősebbek lesznek, és változik az ízlésük. 

hirdetes

VÁLASSZON TENGERÉSZKÉKET ÉS FEHÉRET AZ IDŐTLEN MEGJELENÉSÉRT

Egy klasszikus színkombinációval nem lehet hibázni, a kék és a fehér pedig olyan, amely biztosan elviszi őket a kisgyermekkortól a tinédzser korig. Érdemes beruházni a legjobb gyerekágyneműbe ehhez a stílushoz, valamint a többi alapvető dologba, amelyek kapcsolódhatnak a megjelenéshez. A "vásárolj egyszer, de jól" mottó nagyon is érvényes a gyerek szőnyegére, ablakdíszítésére és bútoraira, ezért fektess be olyan üzembiztos színekbe, amelyeket 7 éves korukban sem fognak hirtelen "gyerekesnek" találni! Ez nem csak a pénztárcádnak, de a bolygónak is jobb. 

KREATÍVAN FESTENI A FESTÉKKEL

hirdetes

Ha kis költségvetésből is szeretnél vidám és kreatív dizájnt a fiúk hálószobájába, vedd elő az ecsetet, és fontold meg a kreatív falfestés ötletét! Próbafestéket szinte semmiért vásárolhatsz. Használjon festőszalagot a minta kijelöléséhez, és fessen fel egy ütköző színt. A használt árnyalatoktól függően két rétegre is szükséged lehet. Amikor óvatosan lehúzod a maszkolószalagot, olyan feltűnő megjelenésed lesz, amelyet a gyerekek büszkén mutogatnak majd a barátaiknak. 

MAXIMALIZÁLJA A TERET A BEÉPÍTETT RÉSZEKKEL 


A gyerekszobák mindig kisebb méretűek, mint az elsődleges hálószoba egy otthonban. Emiatt fontos, hogy kihasználjuk a függőleges falfelületet. A fali polcrendszerek elengedhetetlenek, és a nyitott és zárt elemeket egyaránt kínáló egységekkel való munka sokat számít, mivel gyorsan elrejtheti a rendetlenséget, és a különböző dekorációs elemekkel a gyermek kedvenc érdeklődési körét is bemutathatja" - mondja Shaffer.

A beépített polcok, szekrények és még egy íróasztal is remek módja annak, hogy helyet takarítson meg egy fiúszobában, és minden egyes centimétert a lehető legjobban kihasználjon. A fenti okos kialakítás nyitott és zárt polcokat és egy ablakos ülőhelyet is tartalmaz, így a munka, a pihenés és a tárolás helyszíne lehet.

Következő oldalon folytatom!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Eklektikus stílus

Eklektikus stílus - azaz a stílusok egyvelege. A legjobb az eklektikus stílusban, hogy nem kell... Tovább

Helytakarékos

A helytakarékos ötletek divatjukat élik, mert sokkal több embernek van kis lakása, ahol persze... Tovább

Tovább a lexikonra