notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A pozitív energiák bevonása az otthonodba a feng shui segítségével

hirdetes

A pozitív energiák bevonása az otthonodba a feng shui segítségével

Csodás Anna

Az otthon az a hely, ahol a családod épül, ahol az álmaitok laknak és ahol a jövőt tervezitek. Méretétől függetlenül, ezt a helyet szeretettel, harmóniával és békével kell megtölteni. Sokak szerint a pozitív hullámoknak nagy szerepük van abban, hogy mindez megtörténjen. A pozitív hullámok születéséhez szükség van számos pompás feng shui elemre, melyekkel nemcsak díszíthetsz, de a pozitív hullámokat is bevonhatod otthonodba, illetve munkahelyedre. A feng shui szerint ez egy összetett munka, azonban neked csupán néhány dolgot kell tenned, hogy élvezhesd a feng shui pozitív hatásait. Lássunk néhány tippet, amivel bevonzhatod a pozitív energiákat az otthonodba.

Feng shui

A hálószobában ne legyen tévé

A hálószobában semmiképp sem lehet tévé. Ha mégse tudnál lemondani erről a szokásról, tévézés után mindenképp takard le a képernyőt egy műanyag asztalterítővel. Ne feledd, műanyagnak kell lennie!

Ne legyen tükör a hálóban

Az ággyal szemben, illetve mellette ne akassz tükröt a falra. Az ággyal szemben lévő tükör egy harmadik felet hozhat párkapcsolatodba. Tehát, jobb, ha a hálószobában nincsenek tükrök.
 

Az akvárium helye

Ha már van otthon akváriumod, légy óvatos. Egy előnyösen elhelyezett akvárium nagyobb vagyont hozhat, azonban, ha nem jó helyen tartod akár pereket, csődöt, munkahelyi nyomást és egyéb gondokat okozhat. Ha ezek bármelyikét észlelnéd körülbelül négy hónapon keresztül, keress egy másik helyet az akváriumnak.

Feng shui

Az ágy helye

Ha pihentetően akarsz aludni, legyen mögötted egy erős fal. Ez nagyon fontos, hogy ki tudd magad pihenni, hiszen segít, hogy mélyebben aludj, reggel pedig frissen és üdén ébredj. Ne feledd, hogy ezáltal munkádra is jobban oda tudsz majd figyelni. 

Ágyad fölött ne legyen gerenda, mert az megakadályozza a chi szabad áramlását, így életedben is nyomás alatt élsz. Ha a szobában mégis van gerenda a plafonon, ágyad ne helyezd alá.
 

Márvány helyett fa

Ha a munkahelyeden vagy nyomás alatt, lehet ezt a nappaliban lévő márvány asztal okozza. Szabadulj meg tőle és cseréld le egy fából készült darabra.

 

Fémből készült szélcsengő

Ha a gyerek mindig megbetegszik, próbáld meg egy másik szobában altatni, vagy akassz fel szobájában egy hat rudacskás, fémből készült szélcsengőt vagy egyéb fél elemet, mely abba a szobába vonzza a föld energiáit.

 

Kerüld a pirosat

Ne használj piros kanapét. A piros szín ugyanis a tüzet jelképezi és nehéz munkahelyi nyomást, gondokat és akadályokat okozhat. 

Mindig legyen nyitva a hálószoba ablakod

Mindig nyisd ki a hálószoba ablakát legalább 20 percre és hagyd, hogy a levegővel együtt friss chi áramoljon be. A chi magával hozza a vagyont is, így ne bánd, hogy gyakrabban kell portalanítanod a nyitott ablakok miatt!

 
Ezeket a szabályokat betartva elűzheted a negatív energiákat az otthonodból, és a chi áramlásával békés, nyugodt otthont teremthetsz, amelynek hatasaként a közérzeted is sokkal jobb lesz. 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Mosás

Ahhoz, hogy ne legyenek fehér ruháid egy idő után színesek, színes ruháid pedig haloványak,... Tovább

Fotel

Kárpitozott ülőbútor, amely párnázott karosszékhez hasonló, de annál sokkal kényelmesebb,... Tovább

Tovább a lexikonra
Nappali