notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

9 Feng Shui tipp az otthonodba

hirdetes

9 egyszerű Feng Shui tipp otthonodba

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Otthonodat nem csak a nagy szezonális takarítások alkalmából rendezheted át. Néhány megfontolt változtatással új életet adhatsz szobáidnak, ebben pedig a Feng Shui lehet segítségedre. Íme 9 tipp, amikkel pozitív energiákat invitálhatsz otthonodba. A 9 a legsikeresebb szám Feng Shui-ban, ezért ha sikerül mindet alkalmaznod, azzal még több pozitív energiára számíthatsz!

9 Feng Shui tipp az otthonodba

1. Orvosold a nyikorgó problémákat

Bejárati ajtód nyikorog, amikor kinyitod vagy becsukod? A bejárató ajtó az első és utolsó dolog, amivel távozáskor és hazaéréskor találkozol. Ez a hang pont olyan, mintha az ajtó sírna vagy jajgatna – ez pedig negatív hatással lehet hangulatodra és jólétedre. Sokan annyira megszokták már, hogy észre sem veszik. Érdemes megolajozni azt a nyikorgó ajtót, hogy több pozitív energiát generálhass, valahányszor elmész otthonról, vagy hazaérkezel. Persze ha több nyikorgó ajtód is van, akkor nincs értelme azokat is úgy hagyni!

 

 

2. Használd a bejárati ajtódat

Sokan olyan házakban élnek, amelybe a kocsival való leparkolást követően a hátsó ajtón, vagy a garázson keresztül lépnek be. Habár ez a kényelmesebb megoldás, a Feng Shui szemszögéből nézve ez megakadályozhatja az új lehetőségek és a pozitív energia beáramlását életedbe, mert – ahogy azt már az előbb is említettük – a bejárati ajtó szabja meg, hogy a chi miként lép be életedbe. A legegyszerűbb megoldás? Használd a bejárati ajtódat legalább heti egy alkalommal. Persze minél gyakrabban teszed ezt, annál jobb!

hirdetes

 

 

hirdetes

3. Hová is kerüljön az a Feng Shui csobogó?

A Feng Shui-ban víz a vagyon szimbóluma. A Feng Shui szerint érdemes a csobogókat az otthon bejáratának közelében elhelyezni. Valójában bárhová kerülhet (akár házon kívülre is), a lényeg az, hogy a víz mindig az otthon belsejének irányába folyjon. Így a vagyonnak lehetősége van az életed felé folyni.

 

 

4. Növények a konyhaszekrények felett

Vess egy pillantást a konyhádra és nézd meg, hogy a fali szekrények a plafonig érnek-e. Ez az ideális eset a Feng Shui szerint, ugyanis a tetővel rendelkező szekrényekre por, és ezzel pangó energia ülepszik rá. A chi itt megakad, és halott energiát sugároz, ami visszatarthat életedben. Azonban ha hézag van a szekrényed és a plafonod között, akkor létezik Feng Shui megoldás számodra. Helyezz el némi világítást, növényeket, vagy egy számodra kedves tárgyat a szekrény tetején – ezek a tárgyak életet visznek erre a területre és átalakítják az itteni energiát.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció Feng Shui Lakásbemutatók

Lakberendezési szakszótár

Nappali

Szokták mondani, hogy a nappali a lakás szíve, hiszen itt gyűlik össze legtöbbször a család,... Tovább

Akácfa oszlop

Kérgezett vagy szíjácsmart akácfa oszlop? Az első sokunk számára ismerősen cseng,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 140

Átlagos értékelés: 4.8