notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A feng shui egyes szimbólumainak jelentése

hirdetes

Feng Shui szímbólumok és jelentésük

CsN
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A jó feng shui nemegyszer bizonyos tárgyakhoz kötődik, amelyek színük, anyaguk, vagy éppen nevük hasonlósága miatt Kínában a nyugalomhoz , a hosszú élethez, vagy más kedvező dologhoz  társulnak. Úgy tartják némelyikről, hogy ha  ezek a tárgyak megtalálhatók otthonunkban, vagy legalább a képük lóg a falon, az ott tartózkodóknak szerencsét hoz.

 

Feng shui szimbólumok és jelentésük

Karrier a Feng Shui-ban

 

A karrier életterületet vizsgálva, és ennek megerősítésére használhatunk akváriumot.

Ajánlott kilenc halat bele helyeznünk. Ebből nyolc legyen aranyhal, egy pedig fekete színű hal.

A nyolcas szám a végtelen gazdagságot szímbolizálja, így igen szerencsés szám. Az egy darab fekete hal segítséget, védelmet nyújt karrierünkben, valamint egészségünkben. Ugyanakkor létrehozza az egyensúlyt, hogy ne csak az anyagi dolgok, azaz a pénz domináljon mindennapjainkban.

 

Számomra az egyik legkedvesebb, és tapasztalatom szerint az egyik leghatásosabb szímbólum a vitorláshajó. Szímbolizálja a boldog, egészséges utazást az élet tengerén. Segít abban, hogy a munkalehetőségeket bevonzzuk életünkbe. Egy nagyon fontos dolog! Mindig a lakás belseje fele vitorlázzon a hajó. Ne hagyjuk hogy szerencsénk véletlenül elússzon tőlünk. Kép formályában viharos tengeren úszó hajó sem legyen. Ne engedjük, hogy „ Viharos dolgok” történjenek velünk!

hirdetes

Ezt érdemes Önöknek is kipróbálni, ha szeretnének több munkalehetőséget bevonzani mindennapjaikba. Igen hatásos szímbólum. Ez már számtalan esetben bebizonyosodott.

 

Ha egy munkahelyen szeretnénk pozíciónkat stabilabbá tenni, akkor helyezzünk a bejárati ajtóhoz, vagy valamelyik ablakhoz közel egy elefántot. Az elefánt az ormányából nyeri erejét. Szímbolizálja az erőt és a bölcsességet. Egy legenda azt mondja, hogy az elefánt hátán egy drágakőből készült kívánság tartót  hord. Ha erre rátesszük kívánságainkat, akkor azok megvalósulnak.

Feng shui szimbólumok és jelentésük
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Lakberendezési ötletek

Lakberendezési szakszótár

Húsvét

Húsvét előtt mindenki nagytakarítást tart, tojásokat fest, csokitojásokat és nyuszikat... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 239

Átlagos értékelés: 5.0