notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A feng shui kristály hatásai, ismerd meg te is, nagyon hasznos

hirdetes

Erősítsük környezetünk energiáit feng shui kristállyal!

Szélesi Ferenc

A feng shuit használni tudjuk arra, hogy élénkítsük a környezetünkben lévő, kedvező hatású csi –életenergia szabad áramlását, hogy ennek segítésével szerencsésebbé tegyük magunk és családtagjaink életét. A feng shui úgy tartja, hogy a szerencsének számtalan formája lehet. A gazdagság és a jólét éppúgy a szerencse gyermeke, mint a széles körű megbecsülés, a hírnév, a kiemelkedő siker, vagy az üstökösszerűen fölfelé ívelő karrier. De szerencsének számít az is ha valaki boldog családi életet él, a gyermekáldás, és az is ha valakinek sok barátja van. A jó egészsgég és a hosszú élet szintén a szerencse ajándéka. A kínaiak még ide sorolják a kitartás, a szorgalom, és az ezek révén megszerzett kivételes képességet és tudást is. 

A következő cikkben bemutatjuk, hogy miért is olyan hasznos a feng shui kristály

Érdemes elgondolkodni, vajon a feng shui eszköztárát a bajok elhárítására, vagy inkább a szerencse előmozdításának érdekében alkalmazzuk?
Valójában midkét folyamatot egyszerre alkalmazhatjuk. A feng shui segít abban, hogy a jó időszakokat jobbá, a rossz periódusoka pedig enyhíteni tudjuk a feng shui alkalmazásával.


Tanácsolom azoknak, akik nem annyira jártassak a feng shui tudományában, hogy elsősorban az ártó hatások kivédésére törekedjenek. Majd ha már szert tettek némi gyakorlatra, utána próbálkozzanak a feng shui segítségével fordítani szerencséjük kerekén.
Ha úgy döntünk, hogy a feng shui eszköztárával igyekszünk változtatni életünkön, nem muszály felforgatnunk környezetünket, és ezálltal életünket.
Elegendő egy-két apróbb változtatás. Néhány bútor áthelyezése, hogy az érintett helyiségeknek kedvezőbb adottsága legyen, vagy előfordulhat, hogy csupán az ajtót kell szabaddá tenni.

hirdetes


Miután megfelelően védekeztünk a sar csi – azaz negatív hatást árasztó környezeti elemek hatása ellen, akkor nekiláthatunk, hogy otthonunk, vagy munkahelyünk megfelelő részeinek megerősítésével lendítsünk sorsunk alakulásán.

 

Szerző: Enczmann Éva-Feng Shui Tanácsadó

 

A következő cikkben bemutatjuk, hogy miért is olyan hasznos a feng shui kristály

Ennek egyik legegyszerűbb módja, hogy az egyes életterületek meghatározása után, a számunkra legfontosabb területeket feng shui szivárványkristállyal energetizáljuk.
A szivárványkristály fokozza a térenergiákat, azálltal, hogy a prizmahatás következtében előcsalja a fehér fényből a benne rejlő spektrum színeit.
A legjobb eredményt akkor tudjuk elérni, ha a kristályok felülete sima, karcolásmentes.
Nagyságuk lehet 20mm-70 mm-ig. A helyiség nagysága határozza meg, hogy mekkora kristályt helyezünk el. Ha túl nagy az ablakfelület a lakásban, akkor túl sok energia szökik ki ezálltal.

hirdetes


A kristály segít abban, hogy a csi életenergiát visszaterelje a lakás belsejébe.
A kristályt mindig a függönyön belül függesszük az ablakba.
Ajánlott piros fonallal vagy damillal felfüggeszteni.
Nagyon fontos, hogy három életterületnél többet ne erősítsünk meg kristállyal.
Ha sötétebb térben szeretnénk a kristályt elhelyezni, úgy tegyük azt fényforrás közelébe.


Nos, az Ön számára mely életterület a legfontosab? Oda helyezze el a kristályokat, és figyelje meg észlel –e valamilyen változást minden napi életében?

 

Szerző: Enczmann Éva-Feng Shui Tanácsadó

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Programok Budapesten

Minden hol jó, de legjobb otthon – tartja a mondás. Néha azonban nem árt egy kicsit... Tovább

Üvegfáklya

Egy hangulatos fényt árasztó üvegfáklyát nagyon könnyen, te magad is el tudsz készíteni... Tovább

Tovább a lexikonra