notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A feng shui kristály hatásai, ismerd meg te is, nagyon hasznos

hirdetes

Erősítsük környezetünk energiáit feng shui kristállyal!

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A feng shuit használni tudjuk arra, hogy élénkítsük a környezetünkben lévő, kedvező hatású csi –életenergia szabad áramlását, hogy ennek segítésével szerencsésebbé tegyük magunk és családtagjaink életét. A feng shui úgy tartja, hogy a szerencsének számtalan formája lehet. A gazdagság és a jólét éppúgy a szerencse gyermeke, mint a széles körű megbecsülés, a hírnév, a kiemelkedő siker, vagy az üstökösszerűen fölfelé ívelő karrier. De szerencsének számít az is ha valaki boldog családi életet él, a gyermekáldás, és az is ha valakinek sok barátja van. A jó egészsgég és a hosszú élet szintén a szerencse ajándéka. A kínaiak még ide sorolják a kitartás, a szorgalom, és az ezek révén megszerzett kivételes képességet és tudást is. 

A következő cikkben bemutatjuk, hogy miért is olyan hasznos a feng shui kristály

Érdemes elgondolkodni, vajon a feng shui eszköztárát a bajok elhárítására, vagy inkább a szerencse előmozdításának érdekében alkalmazzuk?
Valójában midkét folyamatot egyszerre alkalmazhatjuk. A feng shui segít abban, hogy a jó időszakokat jobbá, a rossz periódusoka pedig enyhíteni tudjuk a feng shui alkalmazásával.


Tanácsolom azoknak, akik nem annyira jártassak a feng shui tudományában, hogy elsősorban az ártó hatások kivédésére törekedjenek. Majd ha már szert tettek némi gyakorlatra, utána próbálkozzanak a feng shui segítségével fordítani szerencséjük kerekén.
Ha úgy döntünk, hogy a feng shui eszköztárával igyekszünk változtatni életünkön, nem muszály felforgatnunk környezetünket, és ezálltal életünket.
Elegendő egy-két apróbb változtatás. Néhány bútor áthelyezése, hogy az érintett helyiségeknek kedvezőbb adottsága legyen, vagy előfordulhat, hogy csupán az ajtót kell szabaddá tenni.

hirdetes


Miután megfelelően védekeztünk a sar csi – azaz negatív hatást árasztó környezeti elemek hatása ellen, akkor nekiláthatunk, hogy otthonunk, vagy munkahelyünk megfelelő részeinek megerősítésével lendítsünk sorsunk alakulásán.

 

Szerző: Enczmann Éva-Feng Shui Tanácsadó

 

A következő cikkben bemutatjuk, hogy miért is olyan hasznos a feng shui kristály

Ennek egyik legegyszerűbb módja, hogy az egyes életterületek meghatározása után, a számunkra legfontosabb területeket feng shui szivárványkristállyal energetizáljuk.
A szivárványkristály fokozza a térenergiákat, azálltal, hogy a prizmahatás következtében előcsalja a fehér fényből a benne rejlő spektrum színeit.
A legjobb eredményt akkor tudjuk elérni, ha a kristályok felülete sima, karcolásmentes.
Nagyságuk lehet 20mm-70 mm-ig. A helyiség nagysága határozza meg, hogy mekkora kristályt helyezünk el. Ha túl nagy az ablakfelület a lakásban, akkor túl sok energia szökik ki ezálltal.


A kristály segít abban, hogy a csi életenergiát visszaterelje a lakás belsejébe.
A kristályt mindig a függönyön belül függesszük az ablakba.
Ajánlott piros fonallal vagy damillal felfüggeszteni.
Nagyon fontos, hogy három életterületnél többet ne erősítsünk meg kristállyal.
Ha sötétebb térben szeretnénk a kristályt elhelyezni, úgy tegyük azt fényforrás közelébe.


Nos, az Ön számára mely életterület a legfontosab? Oda helyezze el a kristályokat, és figyelje meg észlel –e valamilyen változást minden napi életében?

 

Szerző: Enczmann Éva-Feng Shui Tanácsadó

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Ottomán

Az ottomán egy török eredetű, díványszerű, ovális támlájú ülőbútor Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 187

Átlagos értékelés: 4.9