notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

hirdetes

Design ötletek fehér konyhákba

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Akár teljesen fehérek, akár némi színnel díszítettek, ezek a fehér konyhák képezik a habot a tortán. A következő konyhák között garantáltan megtalálod álmaid konyháját! 

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

1. Fehér konyha merész színekkel

 

Ez a konyha éles, merész hangulatát a csillogó részleteinek és a világos színeinek köszönheti. Az elektromos látványt nyújtó zöldessárga bárszékek energiát kölcsönöznek a klasszikus márványborítású konyhaszigetnek, amely elegendő felületet biztosít az étkezésre is. Az egyéni szekrények fehér színe lényegesen világosabbá és nyitottabbá teszi a teret.

 

 

2. Letisztult & modern fehér konyha

 

Ezt a modern konyhát teljesen átjárja a természetes fény. A sima szekrénysor modern hátteret kölcsönöz a helységnek. A sötét padló vigyáz arra, hogy a szoba ne ereszkedjen el túlságosan a földről. A reggeliztetőben elhelyezkedő ovális asztalt bőr karosszékek veszik körül.

 

 

3. Francia vidéki stílusú fehér konyha

 

Ez a vidéki stílusú konyha egy méretes konyhaszigettel rendelkezik, amely az ételek előkészítésére és elfogyasztására is elegendő felületet biztosít. A fehér márványlapot beragyogják a kékre és sárgára festett francia bárszékek, amelyeken sárga és fehér kockás mintázató párnák helyezkednek el. A kék és fehér hátfal további lágy színekkel és mintákkal tölti fel a konyhát.

 

 

4. Világos & szellős fehér konyha

 

A kék falak nyugodt vásznak biztosítanak a fehér szekrénysornak és a díszes hátfalnak. A méretes központi konyhasziget horgonyozza le a helységet és természetes átmenetet képez a konyha és a reggeliztető részleg között.

 

 

5. Okos fehér konyha

 

Ezt a tágas konyhát a fehér szekrénysorok teszik könnyeddé és világossá. A gondos tervezésnek köszönhetően két sziget került a konyhába: egy munkafelület és egy étkező. 

 

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

6. Világos márványkonyha

 

Ebbe a többnyire fehér konyhába a fekete bárszékek és a sötét fapadló visznek némi kontrasztot és működnek horgonyokként a helység számára. Az üveg, a rozsdamentes acél, a hűtőn elhelyezkedő antik francia tükörpanelek és egyéb tükröződő felületek biztosítják a szoba maximális fényerejét.

hirdetes

 

 

7. Környezetbarát fehér konyha

 

Ebben a konyhában fehérre festett cseresznyefa szerkények díszelegnek, a fényt pedig a márványlapos sziget felett függő lámpák biztosítják.

 

 

8. Világos & nyitott konyha

 

Egy márványlapos sziget és friss fehér színpaletta jelölik ki a konyhai részleget ebben a nyitott elrendezésű otthonban. Egy egyéni lámpasor világítja be munkaterületet, amelyről kilátás nyílik a fedett teraszra és a többi kinti részre. A tűzhely fala mögött egy éléskamra bújik meg.

 

 

9. Pompás & hétköznapi fehér konyha

 

Ezt a hagyományos „fehéren fehér” konyhát geometriai minták dobják fel. A faliszekrényen gótikus részletek láthatók, míg a lambériázott mennyezet textúrát visz a helységbe. Az elbűvölő lámpák krétás svéd kék színt kaptak.

 

 

10. Látványos fehér konyhaszekrény

 

Ennek a konyhának egy gyönyörű beépített szekrény alkotja a fókuszpontját. A gyógyszertári fiókok illenek a faliszekrény ködös ablaküvegeihez. A festett parafa padló tovább folytatja a mintát a szekrény alatt is, és ezzel látványos hátteret kölcsönöz a konyhának. A csinos márvány gátfal és az elegáns íves támasztékok klasszikus formájúvá teszik a szekrényt.

 

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

11. Fehér konyha fekete padlóval

 

Fehér mosogatófülke stílusú faliszekrények párosulnak a csillogó metró csempék, márvány pultok és rozsdamentes acél berendezések mellé, ragyogó látványt kölcsönözve ezzel ennek a világos és szellős szobának. Legalul egy feketére festett tölgyfapadló biztosítja a drámai kontrasztot.

 

 

12. Szürke & fehér konyha

 

Fehér faliszekrények és polcok díszelegnek a meleg szürke falak és a márványcsempés hátfal előtt, a XX. századi amerikai konyhák hangulatát idézve ezzel. Az emeletes konyhaszekrényt és a környező pultokat fehér márványlapok borítják. Az egész látvány egyszerre kifinomult és laza is, ami különösen a nyaralókba passzol tökéletesen.

 

 

13. Fehér konyha vörös és fekete díszekkel

 

Merész vörös vonások kölcsönöznek karizmát ennek a fekete körvonalakkal díszített fehér konyhának. A szobát továbbá vörösre lakkozott olasz karosszékek, az asztal felett függő vörös „ananász” lámpa és a sziget fölött lógó „gótikus” vörös csillár gazdagítják.

 

 

14. Kék és fehér konyha

 

A fehér falak és a fehérre festett konyhaszekrényekkel a konyhasziget gazdag navy kék színe és sárga márványlapja alkotnak látványos kontrasztot. A XVIII. századi portugál freskó a csempén magára vonja a figyelmet, míg a terrakotta csempével burkolt és itt-ott kék gyémántmintákkal díszített padló meghatározza a teret.

 

 

15. Fehér & zöld konyha

 

A fehér csempék közé egy mintás színes dísz is bekerült a tűzhely felett, megalapozva ezzel a szoba zöld és finom fehér színpalettáját. A két kivizöld sziget színei megtalálhatók a tányérokon és a textileken is. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Dekoráció DIY Konyha Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési trendek

Lakberendezési szakszótár

Citrom

A citrom déligyümölcs és egyben fűszer is a citrusfélék csoportjából. Népies nevei:... Tovább

Eladó lakások a Balatonnál

Manapság éppen az új építésű házak a legkelendőbbek, ezért sokszor már az előtt le kell... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 173

Átlagos értékelés: 5.0