notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

hirdetes

Design ötletek fehér konyhákba

LK

Akár teljesen fehérek, akár némi színnel díszítettek, ezek a fehér konyhák képezik a habot a tortán. A következő konyhák között garantáltan megtalálod álmaid konyháját! 

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

1. Fehér konyha merész színekkel

Ez a konyha éles, merész hangulatát a csillogó részleteinek és a világos színeinek köszönheti. Az elektromos látványt nyújtó zöldessárga bárszékek energiát kölcsönöznek a klasszikus márványborítású konyhaszigetnek, amely elegendő felületet biztosít az étkezésre is. Az egyéni szekrények fehér színe lényegesen világosabbá és nyitottabbá teszi a teret.

2. Letisztult & modern fehér konyha

Ezt a modern konyhát teljesen átjárja a természetes fény. A sima szekrénysor modern hátteret kölcsönöz a helységnek. A sötét padló vigyáz arra, hogy a szoba ne ereszkedjen el túlságosan a földről. A reggeliztetőben elhelyezkedő ovális asztalt bőr karosszékek veszik körül.

3. Francia vidéki stílusú fehér konyha

Ez a vidéki stílusú konyha egy méretes konyhaszigettel rendelkezik, amely az ételek előkészítésére és elfogyasztására is elegendő felületet biztosít. A fehér márványlapot beragyogják a kékre és sárgára festett francia bárszékek, amelyeken sárga és fehér kockás mintázató párnák helyezkednek el. A kék és fehér hátfal további lágy színekkel és mintákkal tölti fel a konyhát.

4. Világos & szellős fehér konyha

A kék falak nyugodt vásznak biztosítanak a fehér szekrénysornak és a díszes hátfalnak. A méretes központi konyhasziget horgonyozza le a helységet és természetes átmenetet képez a konyha és a reggeliztető részleg között.

5. Okos fehér konyha

Ezt a tágas konyhát a fehér szekrénysorok teszik könnyeddé és világossá. A gondos tervezésnek köszönhetően két sziget került a konyhába: egy munkafelület és egy étkező. 

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

6. Világos márványkonyha

Ebbe a többnyire fehér konyhába a fekete bárszékek és a sötét fapadló visznek némi kontrasztot és működnek horgonyokként a helység számára. Az üveg, a rozsdamentes acél, a hűtőn elhelyezkedő antik francia tükörpanelek és egyéb tükröződő felületek biztosítják a szoba maximális fényerejét.

hirdetes

7. Környezetbarát fehér konyha

Ebben a konyhában fehérre festett cseresznyefa szerkények díszelegnek, a fényt pedig a márványlapos sziget felett függő lámpák biztosítják.

8. Világos & nyitott konyha

Egy márványlapos sziget és friss fehér színpaletta jelölik ki a konyhai részleget ebben a nyitott elrendezésű otthonban. Egy egyéni lámpasor világítja be munkaterületet, amelyről kilátás nyílik a fedett teraszra és a többi kinti részre. A tűzhely fala mögött egy éléskamra bújik meg.

9. Pompás & hétköznapi fehér konyha

Ezt a hagyományos „fehéren fehér” konyhát geometriai minták dobják fel. A faliszekrényen gótikus részletek láthatók, míg a lambériázott mennyezet textúrát visz a helységbe. Az elbűvölő lámpák krétás svéd kék színt kaptak.

10. Látványos fehér konyhaszekrény

Ennek a konyhának egy gyönyörű beépített szekrény alkotja a fókuszpontját. A gyógyszertári fiókok illenek a faliszekrény ködös ablaküvegeihez. A festett parafa padló tovább folytatja a mintát a szekrény alatt is, és ezzel látványos hátteret kölcsönöz a konyhának. A csinos márvány gátfal és az elegáns íves támasztékok klasszikus formájúvá teszik a szekrényt.

Mutatunk néhány szuper fehér design ötletet konyhákba

11. Fehér konyha fekete padlóval

Fehér mosogatófülke stílusú faliszekrények párosulnak a csillogó metró csempék, márvány pultok és rozsdamentes acél berendezések mellé, ragyogó látványt kölcsönözve ezzel ennek a világos és szellős szobának. Legalul egy feketére festett tölgyfapadló biztosítja a drámai kontrasztot.

hirdetes

12. Szürke & fehér konyha

Fehér faliszekrények és polcok díszelegnek a meleg szürke falak és a márványcsempés hátfal előtt, a XX. századi amerikai konyhák hangulatát idézve ezzel. Az emeletes konyhaszekrényt és a környező pultokat fehér márványlapok borítják. Az egész látvány egyszerre kifinomult és laza is, ami különösen a nyaralókba passzol tökéletesen.

13. Fehér konyha vörös és fekete díszekkel

Merész vörös vonások kölcsönöznek karizmát ennek a fekete körvonalakkal díszített fehér konyhának. A szobát továbbá vörösre lakkozott olasz karosszékek, az asztal felett függő vörös „ananász” lámpa és a sziget fölött lógó „gótikus” vörös csillár gazdagítják.

14. Kék és fehér konyha

A fehér falak és a fehérre festett konyhaszekrényekkel a konyhasziget gazdag navy kék színe és sárga márványlapja alkotnak látványos kontrasztot. A XVIII. századi portugál freskó a csempén magára vonja a figyelmet, míg a terrakotta csempével burkolt és itt-ott kék gyémántmintákkal díszített padló meghatározza a teret.

15. Fehér & zöld konyha

A fehér csempék közé egy mintás színes dísz is bekerült a tűzhely felett, megalapozva ezzel a szoba zöld és finom fehér színpalettáját. A két kivizöld sziget színei megtalálhatók a tányérokon és a textileken is. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Adventi koszorú

Adventkor a 19–20. század óta szokás koszorút készíteni. Az adventi koszorú ősét... Tovább

Létra

Egy régi létrából nagyon szép dekorációt lehet készíteni a lakásunkba, a létra, mint... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció DIY Konyha Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési trendek