notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Engedd el és ne nézz vissza!

hirdetes

Ezeket a dolgokat el kell engedned még év vége előtt

NA

Az újévi fogadalmak egyszerűen nem működnek, amíg el nem engeded a régi gondolkodásmódot, amely megakadályozza, hogy behozd, bevonzd az újat az életedbe. Ezek a régi minták csak visszatartanak; engedd el őket és ne gondolj rájuk soha többet: 2023-ban valódi változásokat fogsz látni!

Elengedés

Engedd el a negatív mantrákat, amelyeket magadnak mondasz!

Ezt nem tudom megtenni. Egyedül vagyok ezzel. A dolgok soha nem úgy működnek, ahogy én akarom. Vigyázz, mit kérsz v agy mondasz! Ha így ragaszkodsz a korlátozott gondolkodáshoz, az elméd mindezt szépen beleilleszti a valóságodba. Amikor ezek a gondolatok megjelennek, tedd fel magadnak a kérdést: "Ez tényleg igaz?" Maradj a pozitív realitás talaján, és a mantrák, amelyeket magadnak mondasz, felemelőbbek és pozitívabbak lesznek.

Engedd el a haragot!

A harag megtartása csak fenntartja a negativitást. Nemcsak a hangulatodra, hanem egészségedre, kreativitásodra és kapcsolataidra is hatással lehet. Ideje feldolgozni az érzéseidet, és megoldani ezeket a múltbeli és jelenbeli problémákat!

Engedd el az önkritikát!

Az emberek hibáznak. Az emberek kudarcot vallanak. Ember vagy. Gondoljon, hogy mennyi időt és energiát megspórolhatsz azzal, ha abbahagyod önmagad ostorozását, és ehelyett a megtanult leckékre összpontosítasz, és csak továbblépsz.

hirdetes

Engedd el az egészségtelen kapcsolatokat!

Vannak olyan emberek az életedben, akik folyamatosan elszívják az energiádat? Értékeld ki ezeket a kapcsolatokat, és vagy tölts kevesebb időt ezekkel a mérgező emberekkel, vagy hagy el teljesen a kapcsolatot. Spóroljon energiát arra, ami tényleg fontos és téged szolgál!

hirdetes

Engedd el a szorongó gondolkodást!

Különbség van aközött, hogy felkészülünk egy adott szituációra vagy, hogy minden lehetséges probléma miatt aggódunk, mielőtt azok léteznének egyáltalán. Vállald a lehetséges kockázatokat, és összpontosítsad energiádat a felkészültségre, ne a szorongós aggodalomra.

Engedd el, hogy mindenki mást magad elé helyezz!

Vannak, akik azt hiszik, önző önmagukat előtérbe helyezni. A legtöbb esetben ez egyszerűen nem igaz. Hagyd abba az önfeláldozást, és először a saját szükségleteidről gondoskodj. 

Engedd el, hogy mindig a „megfelelő időre” vársz!

Nem létezik megfelelő idő, csak idő, ami elmúlik és elmegy feletted. Sokszor mondunk ilyeneket: „elválok, ha a gyerekek felnőnek” vagy „felmondok a munkahelyemen, ha addig félreteszek még egy kicsit”. De sok példát tudnánk még mondani, viszont hidd el, nincs erre megfelelő idő, ezektől mindig félni fogsz, lépj ki a komfortzónádból és tedd meg! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Vakolat

A vakolat mész, homok vagy folyami kavics keverékéből... Tovább

Vendégház

A vendégház legtöbb esetben panziót jelent, de ha családi ház kertjében álló kis házra... Tovább

Tovább a lexikonra
Egészséges életmód