notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezekkel a lakás eladási praktikákkal könnyen eladhatod a lakást!

hirdetes

Ezek a legjobb praktikák lakásod könnyű eladásához

Bettina

A lakás értékesítése a legtöbbszörn hosszú és nehéz folyamat. Szeretnénk az ingatlant olyannak továbbadni, akiről tudjuk, hogy méltó tulajdonos, de sokszor vevőt sem könnyű találni. Mi ehhez hoztunk néhány tippet!

lakás eladás

Így add el könnyen a lakást!

 

Bútorozva mutasd meg a vevőnek. A bútorokat nem azért tesszük be, hogy azokkal együtt adjuk el, vagy mert azt akarnánk, hogy ő ezt így ahogy van vegye meg. Ez általában nem is kérdés. Nem a bútort árulod, hanem a lakást! De akkor minek bele a bútor? Ez egy kellék ahhoz, hogy a lakás eladása megtörténjen! A legfontosabb érvünk ahhoz, hogy bebútozzunk egy lakást az az, hogy bútorozva sokkal kívánatosabb a lakás, és sokkal hamarabb hozza meg a dönmtést: igen nekem ez kell! Utána jöhet az opció, hogy akarja vagy nem akarja a bútort hozzá? 

Tehát érdemes lakás eladás előtt új bútorokkal berendezni a lakást. Ezeket a bútorokat megveheti a vevő is, de ha a vevő nem szeretné akkor tovább vihetjük vagy el is adhatjuk. De az új bútorokkal való lakás értékesítése emelei a lakás eladásának az árát! Nem is kevéssel! 

hirdetes

lakás eladás

Vevőt helyezd a középpontba!

Mivel nagyon fontos az, hogy a vásárló jól érezze magát ezért köteles vagy őt a középpontba helyezni. Milliókról van szó és nem ő fogja szívességnek érezni azt, hogy megveszi tőled az eladásra szánt lakást, hanem ő fogja azt érezni, hogy neked tesz ezzel szívességet. Legyél vele nagyon udvarias és kezeld a lakás bemutatásakor őt úgy mint egy nagyon fontos vendéget a lakásodban. Első benyomást egyszer lehet szerezni, de ez nagyban megalapozza a vevő döntését. Mesélj a lakásról, vezesd körbe és ne azt várd, hogy majd mindent magától fedezzen fel, hiszen nem ismeri a helységet, nem tudja, hogy mi merre van. Előnyös és a vevők jobb szeretik, ha a lakás tulajdonosa is ott van az első alkalommal amikor megnézik a lakást. Abban az esetben ha ingatlanossal értékesíted az otthonod ezt vedd figyelembe, hogy az első ilyen alkalomnál legyél ott. Ezzel lehet, hogy akár hónapokkal is felgyorsíthatod a lakás eladását. 

hirdetes

Következő oldalon egy szakember beszél arról, hogy milyen praktikákkal tudod eladni a lakást áron felül!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Advent

Advent (ádvent, úrjövet) a keresztény kultúrkörben a karácsonyt (december 25-ét) megelőző... Tovább

Mediterrán stílus

A mediterrán stílus hazánkban is egyre divatosabbá, elterjedtebbé válik a lakberendezésben... Tovább

Tovább a lexikonra