notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

7 tipp az esküvőd napjára, amelyről egy magazinban sem olvashatsz!

hirdetes

7 tipp az esküvődre, amelyről nem írnak a magazinok!

CsN

Egy éven át készülődsz, elolvasol legalább 500 oldalnyi érdekességet az esküvőkről – és a nagy napon mégis közbejön valami, amire senki nem figyelmeztetett. Saját tapasztalatomból gyűjtöttem össze nektek 7 olyan tippet, amiről a magazinokban biztos nem olvastatok!

Tippek az esküvődre

Legyen kéznél valaki, aki bármikor átveszi az irányítást helyetted!

Általában a mennyasszonyok gondolnak ugyan erre, de a vak szerencsére bízzák. Nem árt, ha már a szervezés közben megbeszéled néhány emberrel, hogy a nagy napon számíthatsz-e rájuk. A legtöbben úgy gondolják, hogy csak estefelé lesz szükségük valakire aki tartja a frontot, de ez nem feltétlen igaz. Kérd meg édesanyád, testvéred vagy barátnőd, hogy figyeljenek fokozottan, és segítsék az esemény menetét!

 

Válassz tökéletes helyszínt esküvődnek!

De milyen is a tökéletes helyszín? Ezt neked kell tudnod… Ma már számos lehetőség van: modern, minimál stílusú, klasszikus, romantikus… Szerintem azonban mindenekelőtt fontos, hogy a helyszín is meghitt, romantikus legyen. Budapesten persze a forgatagba nem könnyű ezt megvalósítani, ám nem is lehetetlen: a Budai Várnegyedben garantáltan megtalálod majd álmaid helyszínét! A Zsidai Csoport renezvényszervezésben tapasztalt kollégái egyedi stílusú, exkluzív helyszínekkel várja a házasulandó párokat, hogy az esküvő Budapesten a lehető leggyönyörűbb legyen! 

 

Készítsd fel azokat, akik beszédet mondanak!

Egy esküvő alkalmával olyan emberek is összetömörülnek, akik még soha életükben nem találkoztak egymással. Két különböző család, különböző szokások – és Te, és a vőlegényed tudjátok csak milyenek ők valójában.

A beszédeknél ez okozhat némi zavart! Ha nem akarsz sértődést és szájhúzást, készítsd fel ismerőseid a beszédek előtt: mondj el nekik néhány információt a vendégekről. Ha van nagyon vallásos a családban, vagy politikai szélsőségek is előfordulnak, kérd meg a felszólalókat, hogy ezeket a témákat kerüljék!

hirdetes

Ne félj önmagad lenni – ha úgy érzed, megrémültél, csinálj valami szokványosat!

A Te ünnepségeden vagy… A gyönyörű ruhádban, méregdrága cipődben és csillogó ékszerekben pezsgőt kortyolgatsz, és ma minden rólad szól…

Bizony, ilyenkor néha előfordul, hogy kicsit idegennek érzed a dolgot. Velem legalábbis mindenképpen így volt, az est egy fordulópontján, mikor már teljesen elfáradtam úgy éreztem, szeretnék végre újra magam lenni. Ne feledd: ez a Te estéd, és nem szabad rosszul érezned magad! Ha eljön ez a „krízispont”, bátran térj vissza picit a mindennapokhoz. Én ledobtam a magassarkút, és a pezsgőt is egy pohár sörre cseréltem, majd félrevonultam kicsit vőlegényemmel beszélgetni… Pár perc alatt el is múlt a rossz érzés, és ment minden ahogy meg van írva!

Szükséged lesz valakire, akinek sosem zavar a közelsége – és segít koordinálni az ölelések hadát!

Főként a nagy rendezvényeken – amilyen az enyém is volt – rengeteg ember vesz körül. Bár én magam is az az ölelgetős fajta vagyok, hidd el, egy bizonyos idő után megtelik az ember az érintésekkel, és távolságtartóvá válik. Az est második felében nálam ez is tetőfokára hágott: kicsit elhúzódtam szeretteimtől, és próbáltam csak egyszerűen nem hozzáérni senkihez – ami nem egyszerű feladat.

Megoldásként én a testvéremet kértem meg, hogy legyen mellettem egy picit, és koordinálja az ölelések hadát. Összességében elég volt hogy ott volt, és mindenkit megszólított aki odalépett hozzánk.

hirdetes

 

Fordíts időt magadra!

Ha őszintén nézünk egy esküvőt, bár alapvetően a mennyasszony és a vőlegény napja… napjának kellene hogy legyen, ez mégis hamar átcsaphat valami egészen másba. Az elején persze minden tekintet rád szegeződik, és mindenki a Te kívánságaid lesi, aztán ez lassan alábbhagy – az est végére pedig azt veszed észre, hogy átvágtál irányítóba. Állsz a gyönyörű ruhádba, és útbaigazítod az embereket: erre van a mosdó, arra a terasz. Kínálgatod őket, igyál meg egy pezsgőt. Köszönöd az ajándékokat – majd teljesen elcsigázva, fáradtan roskadsz le a székre, ahol újabb kérdéseket intéznek feléd. Ne hagyd! Kérj meg erre is embereket, Te pedig húzd ki magad a feladatok alól!

Ma nem a Te dolgod a vendégek jókedvére figyelni, inkább figyelj magadra!


Köszönd meg együttműködő szakembereknek – nyilvánosan!

Egy esküvő alkalmával rengeteg szakemberrel kerülsz kapcsolatba, akik segítenek a szervezésben, kivitelezésben. Kezdve az esküvőszervezőtől, a filmesen és a fotóson át a fodrászig… és a többi. Ha vége a nagy napodnak, ne feled el megköszönni nekik a sok segítséget és munkájukat – nyilvánosan!

Írj olyan hangvételű levelet, amelyet akár publikusan is megjelentethetnek, hiszen ezeknél a szolgáltatóknál kimondottan fontos a közönség véleménye… Te is szívesebben bérelsz fel egy olyan sminkest akiről rengeteg jó vélemény van az interneten, ugye?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Bohém étterem Budapest

A Bohém Étterem különlegességét maga a helyszín is megadja, hiszen a Művészetek Palotáján... Tovább

Virágcserép

A hagyományos fazekasság legfontosabb alapanyaga az agyag, melyet kiégetve a... Tovább

Tovább a lexikonra
Színes ötletek