notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Esküvői ajándék tippek, nászajándék - 5 tipp a tökéletes nászajándékhoz

hirdetes

5 szuper ajándékötlet, ha esküvőre vagy hivatalos

CZs

Menyegzőre vagy hivatalos, de nem tudod pontosan, hogy mivel kellene meglepned az ifjú párt? Ha szeretnél viszonylag költséghatékonyan nagyszerű ajándékot adni, a legjobb helyen jársz! Íme 5 nagyszerű nászajándék ötlet, amelyek közül bármelyiket is választos, tuti tarolni fogsz!

Ötletek esküvői ajándékhoz

Esküvői ajándék tippek Nr. 1: Életük filmje

Ez az ajándék anyagi befektetést nem igényel, de azért beletelik egy kis időbe, míg elkészíted, ráadásul feltételezi, hogy jól ismered az ifjú párt. Szerezz be a menyasszony és a vőlegény barátaitól is képeket róluk, illetve kettőjükről is, készíts egy videót – vagy képvetítést, ha úgy tetszik – az ifjú pár (közös)életéről, néhány szép emlékről, amit együtt, vagy esetleg külön-külön, de szeretteikkel, családtagjaikkal éltek át. Ez egy olyan ajándék, amit egész életükben újra és újra elővehetnek, ráadásul feladatként megkérheted őket rá, hogy évente (vagy 2-3) készítsenek ők is néhány perces összegzést az együtt töltött legszebb pillanatokról, vagyis folytassák a videót. Így kezded el életük filmjét, amit nekik kell befejezniük.

Esküvői ajándék tippek Nr. 2: Élményt ajándékba

Talán elcsépeltnek hangzik, de élményt adni mindig nagyon jó ötlet, bármilyen nagy eseményről vagy különleges alkalomról is legyen szó. Egy wellness ajándékutalványnak például bárki örülne, ráadásul általában hosszú lejáratúak is, így az ifjú pár határozhatja meg, hogy mikor látogat el a szállodába. Szintén nagy pozitívuma, hogy nem szükséges állnod az teljes több napos wellness pihenést, a legtöbb hotel lehetőséget biztosít arra is, hogy a végösszegnek egy részét képezze csupán az ajándékutalvány. Ha már élmény, ha már wellness, ha már romantika, érdemes olyan helyet választani, ahol egyébként is akad látnivaló és programlehetőség bőven. Visegrád, a Dunakanyar gyöngyszeme éppen ilyen. A Hotel Honti a város egyik legkiválóbb szállodája, 30 éve tökéletesedik a Honti család kezei között, ráadásul Visegrád központi, kiválóan megközelíthető részén fekszik a Duna-parttal szemben. Az csak grátisz, hogy kültéri medencéjükből mesebeli kilátás nyílik a Fellegvárra (egyébként több szobájukból is), így a történelem és a történelmi jelentőségű látnivalók szerelmeseinek is kiváló ajándék néhány itt eltöltött nap. Még több információért és ajándékutalványaikért kattints IDE.

hirdetes

Esküvői ajándék tippek Nr. 3: Izgalmakkal teli nászút

Ez az ajándék kifejezetten a nászutat célozza, azt igyekszik minél izgalmasabbá tenni. Egy doboz vagy kosár képezi az ajándék alapját, amibe csupa olyan dolog kerül, amelyek még jobbá varázsolják a nászutat. Lehet ez egy napszemüveg, egy üveg bor, vagy egy pikáns ajándék, esetleg kártyákra írt feladatok is, amelyeket az ifjú párnak a nászút során kell végrehajtania. A dobozban vagy kosárban lévő dolgoknak csupán a képzeleted szabhat határt, még jobb, ha valamilyen személyes dolgot is csempészel bele, például a menyasszony vagy vőlegény kedvenc édességét/sörét, stb.

Esküvői ajándék tippek Nr. 4: A házasság első éve

Ehhez az ajándékhoz szintén inkább kreativitás és képzelőerő szükségeltetik, mint anyagi erőforrás. Ezesetben néhány szép (üres) kártyára lesz szükséged, valamint az azokhoz tartozó borítékokra. Minden borítékot számozz meg tetszőleges számmal, ez jelöli azt, hogy az esküvőt követő hanyadik napon kell majd kinyitniuk. A legjobb az, ha egy évet ölelsz fel, és esetleg minden hónapra készítesz egy-egy kártyát. Minden kártyán álljon egy feladat, amit az ifjú párnak végre kell hajtania. Legyen ez egy romantikus piknik a parkban, közös edzés, egy film megnézése, stb. A lényeg, hogy közös pillanatokat szerezzenek nekik. Az ajándékot természetesen tovább is gondolhatod, írhatsz minden kártyára egy-egy szép idézetet, és így tovább.

hirdetes

 

Esküvői ajándék tippek Nr. 5: Ajándék tőled és egymástól

Ebben az esetben egy kicsit meg kell kerülnöd a menyasszonyt és a vőlegényt is. A feladat az, hogy kérd meg egyiket és másikat is, hogy írjon a szerelméről néhány romantikus sort, esetleg vegyétek is fel azt videóra, de ne is említse párjának a meglepetést. Különféle kérdéseket is feltehetsz az ifjú pár tagjainak (pl. melyik volt a legszebb közös emlékük, mit szeretnek legjobban a másikban, stb.), és azokat is rögzítheted. Így a menyasszony azt fogja gondolni, hogy az ajándék kifejezetten a vőlegénynek szól majd, és fordítva. Csak akkor jönnek rá a turpisságra, amikor megkapják tőled az ajándékot.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Adventi naptár

Az adventi naptár használatának népszokása 1900 körül kezdődött, kialakulása egy német... Tovább

Takarítócég budapest

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti... Tovább

Tovább a lexikonra
DIY Színes ötletek