notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Esküvő és koronavírus, avagy esküvő a koronavírus idején. Mit tegyünk, milyen lehetőségeink vannak?

hirdetes

Esküvő a koronavírus idején: mit tehetünk, milyen lehetőségeink vannak?

CZs
Esküvő koronavírus alatt

Esküvő a koronavírus idején

Figyelj a dátumra

Már minden készenáll, csak annyi lett volna a dolgod, hogy megjelenj az esküvődön, mégis le kell mondanotok? Az új dátum kiválasztásánál fordíts figyelmet a megrendelt díszítés, teremkialakítás, a bérelt ruha, stb. részleteire. Ha az esküvőtök a nyári melegre rendezkedett be különböző részleteiben (például szabadtéri események), értelemszerűen nem szerencsés azt egy téli, fagyos napra napolni. Bár ez alapvetőnek tűnik, sokan sajnos nem gondolnak rá, és elmulasztják megváltoztatni ezeket a bizonyos részleteket.

Mindenkit tájékoztass időben

Nem gond, ha még nem találtátok meg a tökéletes új dátumot, ha abban már biztosak vagytok, hogy az esküvő a tervezett időpontban elmarad, érdemes tájékoztatni a meghívottakat. Egyrészt most annyira speciális helyzetbe kerültünk, hogy mindenki számára fontos, hogy legalább minimálisan tudjon tervezni, másrészt nem árt, ha a násznép tisztában van vele – bármilyen rosszul is hangzik -, hogy egyelőre nem kell költséges ajándékok megvásárlásába fektetniük.

hirdetes

Készülj fel, hogy kompromisszumokat kell majd kötnöd

Ráadásul valószínűleg nem is keveset, így tehát nagyon is szerencsésnek tarthatod magad, ha csak minimális újragondolást igényel az esküvő elnapolása. Készülj fel, hogy kompromisszumokat kell majd kötnöd, előfordulhat, hogy új helyszínt kell keresned, vagy ha ragaszkodsz a jelenlegihez, akkor akár közel egy évvel is el kell halasztanotok a Nagy Napot. Az egyszerűbb, kis létszámú lagzit tervezők szintén szerencsésebb helyzetben vannak, legjobb esetben csak egy esküvői vacsorát kell lemondaniuk, eltolniuk. Fontos, hogy ne ess kétségbe ezektől a kompromisszumoktól, próbáld őket higgadtan kezelni. Hidd el, semmi értelme annak, hogy ebben a nagyon is bizonytalan helyzetben még emiatt is őrlöd magad. A lényeg az, hogy a szeretteitekkel egy nyugodt, csodás napon összeköthessétek az életeteket.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában