notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek az energia vámpír szobanövények

hirdetes

Energia vámpír szobanövények!

VZS
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vannak olyan növények, melyekkel érdemes vigyázni, mert képesek teljesen kifacsarni az embert, azaz elszívni az energiánkat. Ezekkel a szobanövényekkel vigyázz:

Ezek az energia vámpír szobanövények

A növények számára az emberi szeretet sokkal fontosabb, mint a jó talaj vagy a megfelelő öntözés. A növények kamatostul visszaadják azt a gondoskodást, amit nyújtottunk nekik, hiszen a növények tisztítják a levegőt, és elvonják tőled a negatív energiákat, amik a nap folyamán az adott helyiségben felgyülemlenek. A növények aurája igencsak összetett. Minél inkább megegyezik a növény és a te aurád, annál inkább fogsz szimpátiával viszonyulni az adott növényhez. Egy jól kiválasztott növény nem csak a ház energetikáját javítja, hanem a te fizikai és szellemi közérzetedet is jobbá teszi. Most elmondjuk melyek azok a növények, amelyeket érdemes a szobába tenni, vagy ha már van, még többet ültetni, és melyek azok, amiket jobb elkerülni.

 

A szobanövények energetikája

 

Az energiavámpír növények:

 

Borostyán

Mint a legtöbb kúszónövény, a borostyán is vonzza a házba a betegségeket, a bajokat. Éppen ezért nem ajánlott még az irodába se tenni. A borostyán férfi energiával bír, ezért valósággal kiüldözi a férfiakat azokból a házakból, ahol borostyán van.

 

 

Lapozz egyet és ismerd meg a többi energia vámpír szobanövényt!

Ezek az energia vámpír szobanövények

Könnyezőpálma

Óvakodj ettől a növénytől! Semmi esetre se tedd a könnyezőpálmát a hálószobába vagy a gyermekszobába! Ha vannak a házban gyerekek vagy idős emberek, ez a növény elkezd belőlük aktívan táplálkozni. Jobb ezért nem tartani otthon.

 

 

Buzogányvirág

Határozottan alkalmatlan kis helyiségekbe. Válogatás nélkül gyűjti az energiákat, legyenek azok pozitívak vagy negatívak. Nagy szobákban jó szolgálatot tesz, mert jó légtisztító hatású növény.

hirdetes

 

Lapozz egyet és ismerd meg a többi energia vámpír szobanövényt!

Ezek az energia vámpír szobanövények

Begónia

Valóságos vámpír-növény! De hasznos vámpír. Amennyiben gyakran jönnek hozzád vendégek, tegyél egy-két cserép gyönyörű begóniát a délre néző ablakpárkányra. A begónia ugyancsak összegyűjti mind a pozitív, mind a negatív energiákat, de egy idő elteltével a jót vissza is adja.

 

 

Orchidea

Igen, igen az orchidea! Ugyanis a sokak által szeretgetett orchideánk a lakás összes energiáját képes magába szívni. Különösen veszélyes ez a valóban szép virág azokra az emberekre nézve, akik határozatlanok, gyenge akaratúak. Az orchideák mindennél erősebben végzik ezt a tevékenységüket az éjjeli és a hajnali órákban.

 

Lapozz egyet és mutatom azokat a növényeket, melyek feltöltenek majd téged energiával!

Ezek az energia vámpír szobanövények

Hasznos növények, melyek feltöltenek energiával:

 

Csokrosinda

A konyha és a gáztűzhely nélkülözhetetlen növénye. Semmilyen páraelszívó nem versenyezhet 3-4 nagyobbacska csokrosindával. Ez a növény ráadásul elevenséget és jó hangulatot is biztosít számodra.

 

 

Fikusz

Ha neked is feljebb kellene már küzdeni magad a ranglétrán, de a gátló körülmények ezt nem teszik lehetővé, vegyél legalább egy cserepes fikuszt. A fikusz energetikája elősegíti a szervezőképességet, az ösztönös megérzések kialakulását, továbbá segít a körülmények figyelembevételével meghozni a helyes döntést.

 

 

Muskátli

A fényes és erős muskátli bokrok megvédenek téged a szemmel veréstől, a varázslatoktól és az átkoktól is, továbbá elhárítják az irigység és a rosszindulat energiáit. Ha téged vagy szeretteidet szorongás vagy rémálmok gyötör, tegyük a muskátlit a hálószobába, az ablakpárkányra. A muskátli barátságos és kellemes környezetet varázsol majd a szobába.

 

Lapozz egyet és mutatom azokat a növényeket, melyek feltöltenek majd téged energiával!

Ezek az energia vámpír szobanövények

Azálea

Ennek a virágnak az energetikája elhárítja a pletykából, egoizmusból és kicsinyességből származó negatív energiákat, viszont hozzásegít a személyes sikerhez. Az azálea szépen fejlődik a vendégszerető, jószívű embereknél, és ekkor egészséget és aktivitást ad.

 

 

Sárkányfa

A sárkányfa megőrzi az otthon melegét és a jóindulatát. Ezenkívül ez a növény erősíti az optimizmusodat is, növeli a pozitív energiákat és javítja az életminőségedet. legerősebbnek azokat a növényeket tartják, amik saját maguk nőttek ki a dugványból.

Ez tehát a lista a házi barátokról és ellenségekről. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezek után te is megtalálod majd a neked megfelelő növényt. 

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Dekoráció Kert Növények Természet

Lakberendezési szakszótár

Gyertya

Gyertyát házilag is könnyedén készíthetünk, hiszen a boltban már egyre drágábbak. Akár... Tovább

Cserép

A cserép nem más mint égetett agyag. A hagyományos fazekasság legfontosabb... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 218

Átlagos értékelés: 4.8