notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Előszoba inspirációk: a tökéletes első benyomásért

hirdetes

Tökéletes első benyomás: Így dobd fel az előszobát

SzSz

Az előszoba rendkívül fontos pontja a lakásnak, hiszen ide toppannak be először a vendégek. Remek előszoba inspircáiókat hoztunk, a tökéletes első benyomásért.

Tökéletes első benyomás: Így dobd fel az előszobát

Az első benyomás mindig fontos. Nem csak személyes találkozók alkalmával, de természetesen egy lakásba betérve is innen szűrjük le először a legtöbb dolgot. Emiatt fontos, hogy már az előszoba berendezését úgy csináljunk, hogy azonnal érezhesse mindenki, aki belép a lakásunkba, hogy milyen is a stílusunk, és mennyire barátságos, otthonos a házunk. Éppen ezért vannak olyan kellékek az előszobában, amelyek nem hiányozhatnak. Nem csak praktikusság szempontjából, de a kényelem és a stílusosság miatt egyaránt lényegesek. 

Cipős szekrény

Az előszobában a cipők elhelyezése fontos része a rendnek, hiszen, ha csak a földön tároljuk őket, gyorsan széthordhatjuk a lakásban a koszt. Emellett nem túl esztétikus sem az egész cipőtárolás, ha a földön szétszórva találjuk őket. Ez pontosan olyan benyomást kelthet másokban, hogy a házban élők rumlisok és nem túl rendszeretők. Egy praktikus cipőtárolóval azonban mindent egyszerűen megoldhatunk. Természetesen nem az előszobában kell tárolnod az összes létező lábbelidet, hiszen szezonnak megfelelően mindig más cipő lesz előtérben. Azonban olyan cipős szekrényt válassz, amelynél, ha vendégek is érkeznek hozzád, az ő lábbelijeik is elférnek majd. Emellett érdemes a zárt szekrények előnyben részesítése, mivel így egy-egy koszosabb cipő sem kerül előtérbe. 

hirdetes

Ruhaakasztó 

A ruhaakasztó szintén fontos része az előszobában, hiszen az érkező vendégek kabátjaikat, táskáikat ide felakasztva könnyen tárolhatják addig, amíg a lakásban vannak. A ruhaakasztó esetén fontos, hogy nagy akasztókat használjunk, és legyen elegendő is, arra az esetre, ha nagyobb társaságot fogadunk. Emellett az előszobában lehetőleg ne tároljuk az összes kabátunkat, hiszen így meglehetősen zsúfolttá válik az előszoba. Azokat a kabátokat, zakókat mindig rakjuk el a szekrénybe, amelyeket nem hordunk, és csak a legszükségesebbek legyen elől, hogy kényelemesen elférjünk. A ruhaakasztók tekintetében pedig a nagyon egyszerű daraboktól az egész fali panelokig válogathatunk, stílusunkhoz mérten. 

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Akác kültéri burkolat

Az akác kültéri burkolat az egyik legjobb választás, ha teraszod vagy kerted szeretnéd fával... Tovább

Játszótér

Kisgyermek van a családban? Te is örülnél, ha többet lenne a szabadban? Akkor készíts neki... Tovább

Tovább a lexikonra