notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A lakások túlnyomó többségének van előszobája, amelynek mérete meghatározza berendezését. Tippek és tanácsok előszoba berendezéséhez.

hirdetes

A praktikus előszoba berendezése

A lakások túlnyomó többségének van előszobája, amelynek mérete meghatározza berendezését. Ha nagy az előszoba, célszerű előszobafalat vásárolni, vagy készíteni, amely lehet nyitott, vagy zárt. Ha kicsi az előszoba, akkor célszerűbben kell bánni a hellyel.

Előszoba berendezése

Lapozz a részletekért!

 

Előszoba berendezése

A bejárati ajtó lehet tömör, akkor nincs vele tennivaló, ha üveges, egy csinos függönnyel díszítheted.

Mindenképpen szükség van ruhafogasra, néhány (4-5) kabátfogasra (vállfára), ha elfér egy ruhásszekrény, az még jobb, mert eltűnnek benne a napi használatban lévő kabátok. Fontos kellék a tükör, hogy mi magunk a lakásból való kilépés előtt még egy pillantással ellenőrizhessük öltözékünket, illetve vendégeink megigazíthassák frizurájukat.

Előszoba berendezése

Szükséges egy szekrény, amelybe a napi használatban levő papucsokat, cipőket, cipőtisztító szereket el tudjuk helyezni. Ez a szekrény lehetőleg alacsony legyen, hogy a belépő a táskáját rátehesse.

Előszoba berendezése

Célszerű itt elhelyezni egy esernyőtartót, hogy vendégeink ne legyenek kénytelenek a vizet a padlóra csöpögtetni. Ajánlatos továbbá kulcstartó elhelyezése, amelyre a család tartalék kulcsait fel tudjuk akasztani. A villany- és gázórát – amely általában az előszobát csúfítja – elrejtheted egy csinos szekrényben.

Előszoba berendezése

A takarító eszközöknek – porszívó, partvis, felmosó vödör stb. – amennyiben módodban áll, szintén egy szekrényt, vagy tárolót alakíts ki az előszobában, illetve máshol. Ha az előszoba világos, napos, kellemesen hat néhány növény, akár például a falra szerelt tartóban elhelyezve.

Előszoba berendezéseElőszoba berendezéseElőszoba berendezéseElőszoba berendezése
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Drótkerítés

A drótkerítés a legolcsóbb kerítés eszköz, mellyel elkeríthetjük kertünket. Nem a... Tovább

Nappali

Szokták mondani, hogy a nappali a lakás szíve, hiszen itt gyűlik össze legtöbbször a család,... Tovább

Tovább a lexikonra
Előszoba