notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Luxus házak elő és hátsó kertjei

hirdetes

Álom házak lenyűgözö elő és hátsó kertekkel

Piszter Henriett

Egy ház előkertje ízelítőt ad abból, hogy milyen belülről. Sokat elárul tulajdonosáról is. Ezek a házak pazar szépségűek és ehhez méltó előkerttel rendelkeznek. Bámulatos megoldások, amiknek nincsen párja. Nézd meg milyen csodálatos egy szökőkút, vagy medence az előkerben! Eláll a lélegzeted!

Álom házak pazar előkertjei

A felsőkategóriás ingatlanok tulajdonosai arra törekednek, hogy olyan házat birtokoljanak, amilyet még nem látott senki! Mindenkitől nagyobbat, szebbet, különlegesebbet. Ezért olyan páratlan építészeti remekművek keletkeznek, amiket méltán csodálnak meg azok, akik olyan szerencsések, hogy betekintést nyernek ilyen helyekre. Ha nem is személyesen járunk ott, remélem a képek visszaadják a lényeget!

Álom házak pazar előkertjei

Ezek a kastélyok, hasonlóan a régiekhez elég helyet hagytak ahhoz, hogy egy kis körforgalmi út kerülhessen elé. Természetesen kellett valami különleges középre, ami erre a  csodás szökőkút választására esett. 

hirdetes

Ha megnézzük a sövényt, jól látható a tulajdonos monogramja is! Tökéletes gyep és növényzet veszi közre a kastélyt, hogy kiemelje annak szépségét.

Álom házak pazar előkertjei

Modern kastély, ami egészen a tó partjára épült. Ez a front egészen különleges, ahogyan az az érzés is, amikor hajóval érkezünk haza, nem?

Egészen monumentális a látványa ennek a kastélynak! Kivilágítottszobrok az oldalán, na és persze a dísztó! Ahogyan fényárban úszik, az egészen különleges, kiályi kastélyhoz illő!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában