notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2 millió forintból építette meg álmai otthonát ez a férfi

hirdetes

Egyedül építette meg álmai házát ez a férfi 2 millió forintból

VZS
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hol találsz házat 2 millió forintért? Vagy esetleg megépíted te magad? Ez nem is olyan lehetetlen vállalkozás, mint amilyennek látszik! Legalábbis egy kitartó férfinek, Steve Areennek sikerült.

Ez a férfi egyedül építette meg álmai otthonát. Mindössze 2 millió forintból

A kezdetek

 

Az álomház, amit Steve Areen felépített, Thaiföldön található egy gyönyörű, zöld környezetben. A férfi leendő otthonának egy mangóföldön talált helyet, ami barátja, Hajjar Gibran tulajdonában áll, aki segített neki az építkezések során. Steve légiutas-kísérőként már a fél világot bejárta és a sok szép hely közül úgy látszik, Thaiföld tetszett meg neki a legjobban. Úgy döntött, itt építi fel új otthonát, amire mindig is vágyott és ezt az álmát sikeresen meg is valósította, méghozzá 6 hét alatt!

 

 

Olcsó építkezés

 

Steve az építkezésbe mindössze 9 ezer dollárt szentelt, ami körülbelül 2 millió forintnak felel meg. A ház többnyire agyagtéglákból és cementtömbökből épült meg. Ezen kívül minden más, ami a házban található, a környékről lett összegyűjtve. Ezekből készültek az ajtók, az ablakok és a bútorok, sőt, még a ház tetején található kis kilátó is. Olcsón megúszták és elég rövid idő alatt is végeztek vele, viszont a végeredmény csodálatos lett!

hirdetes

 

Nézd meg hogyan néz ki a ház közelebbről a következő oldalon!

Ez a férfi egyedül építette meg álmai otthonát. Mindössze 2 millió forintból

Stílusos külső

 

A ház gömb alakú – leginkább azokra a házakra emlékeztet, amikben Tolkien hobbitjai laktak. Nem valami nagy építmény, mert mindössze 46 négyzetméter az egész, viszont a lakberendezése és a színválasztás kárpótol a hatalmas terekért. A ház gyönyörű, terrakotta színű, ami szinte világít a trópusi fák alatt. Ilyenkor persze felvetődik az a kérdés, hogy hosszútávon nem zavaró e a szemnek ez a rikító szín? Viszont akár bántja a szemet, akár nem, a trópusi környezetbe remekül beillik.

 

 

Berendezés 1.

 

Az ablakok is kör alakúak, amik még tovább hangsúlyozzák a ház gömbölyű felépítését. Az egész ház nyitott, mint ahogy az a meleg, trópusi éghajlaton szokás. Látszik, hogy itt nem kell a hideg elől bezárkózni. A gömbölyű otthon berendezése is megér néhány szót: ugyan semmi extra nincs benne, de maga a stílus bámulatos. A ház többnyire fából készült bútorokkal van berendezve és a díszletet szobanövények alkotják. Amilyen remek a kivitelezés, nem is jutna eszünkbe róla az a szó, hogy olcsó.

hirdetes

 

Nézd meg hogyan néz ki a ház közelebbről a következő oldalon!

Ez a férfi egyedül építette meg álmai otthonát. Mindössze 2 millió forintból

Berendezés 2.

 

Ami még különleges ebben az otthonban, azok a hatalmas terek, ahol nincsenek túlzsúfolva a bútorok, vagy a növények, hanem egyszerűen vannak berendezve, amitől a ház belseje tiszta és átlátható. Találunk itt kényelmes ülőhelyeket a hatalmas ablak mellett, ahol bőven elférünk és a konyhában látható faasztal is elég stílusos. De ha ez sem elég, a ház előtt kialakítottak egy halas tavat, amit a nappali hatalmas ablakai mögül lehet szemügyre venni. Mindent összefoglalva, Steve saját kezűleg felépített otthona sok ember álmát testesíti meg.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
DIY Épületek Garzonlakás Kis lakás Lakásbemutatók

Lakberendezési szakszótár

Uszadék fa

Régies, sokat megélt, víz áztatta, nap szítta, textúráját láttatni engedő fa darabok,... Tovább

Pihenés

Mi a pihenés?   A pihenés fizikai és szellemi erők teljes értékű... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 130

Átlagos értékelés: 4.9