notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A magyar egészségügy a privát szférába lép! Egyre többen fordulnak meg magánrendelőkben!

hirdetes

Júniusban került átadásra az “Év magánrendelője” díj! Kíváncsi vagy rá, hogy ki nyerte el a megtisztelő elismerést?

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum nyerte az Év magánrendelője szavazást, melyet a Házipatika.com szervezett. A 2015.06.11-én megtartott díjátadáson bemutatták az ország legnagyobb orvoskereső adatbázisát is.

 

 

Színvonalas magánrendelők! Háttérbe szorulnak az állami szolgáltatások?

 

Színvonalas orvosi szolgáltatások, bővülő magánszféra!

 

A tehetősebb rétegek korábban is megengedhették maguknak ezt a fajta egészségügyi szolgáltatást, de már egyre inkább jellemező a klasszikus középosztályra is, hogy többet szánnak egészségükre! Napjainkba egyre fontosabb és hangsúlyosabb témává válik az egészség. Az elmúlt évben nőtt a magánrendeléseken megfordulók száma, ami a magánpraxisok szolgáltatásainak bővülésével függ össze. Ennek oka valószínűleg az állami egészségügy alulfinanszírozása, ezért ahogy a tapasztalatok és statisztikák is mutatják, egyre nagyobb hangsúlyt kap a magánszféra – magánkórházi kezelések. Az orvosnak tanuló fiatalok kivándorlásának száma csökken és megállítására már nincs más taktika, mint a pozitív hozzáállás és színvonalas orvosi rendelők illetve vállalkozó lelkű orvosok felkutatása. Egyre többet végeznek egészségügyi asszisztens képzéseken, hogy magasabb jövedelmekhez tudjanak hozzájutni.

hirdetes

 

hirdetes

 

Az idén második alkalommal átadott elismerésről a páciensek szavazatai mellett szakmai zsűri döntött. A verseny nagyon szoros volt, ez abból is látszódik, hogy két rendelő a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum holtversenyben érdemelték ki az elismerést. A díjkiosztón a Házipatika.com bemutatta az ország legnagyobb adatbázisára épült orvoskereső szolgáltatását is. Célja, hogy segítsék a betegek tájékozódását! Ezért létrehozták az ország legnagyobb adatbázisára épülő orvoskereső szolgáltatást. 

 

A magyar egészségügy a privát szférába lép! Egyre többen fordulnak meg magánrendelőkben!

 

A Házipatika.com friss felméréséből kiderült, hogy az elmúlt egy évben orvoshoz forduló magyarok csaknem fele járt valamilyen magánrendelésen. Ennek oka a figyelmes színvonalas ellátás, és a rövidebb várakozási idő. Az Év magánrendelője szavazás célja az volt, hogy segítsen eligazodni a magán-egészségügyi intézmények között, releváns információt adva a betegeknek a választáshoz. Statisztikákból az is kiderül, hogy egyre több magánkórház, egészségügyi központ létesül Magyarországon, újabb és újabb munkahelyeket biztosítva. 

 

 

Az elmúlt évek és az idei bérfejlesztések hatására, úgy tűnik, hazánkban is lehetőséget biztosít ez a privát szféra a megélhetésre – természetesen a jobb szakemberek számára. Egy olyan verseny nyílt most az egészségügyben, amelyben jól képzett szakemberek biztos pozíciót és megbecsülést szerezhetnek, mint ahogy, ezt a díjak kiosztásánál is hangsúlyozni kívánták.

 

Ismerd meg Te is, Magyarország elismert rendelőit! Szerinted ki nyerte el az „Az Év magánrendelője” díjat?!

 

A díjakat ünnepélyes keretek között, 2015. június 11-én adták át a Magyar Tudományos Akadémia szákházában Működő Akadémia Klub által menedzselt Vörösmarty - teremben. A patinás mégis korszerűen felújított valamint beépített projektorral és egyéb technikai eszközökkel felszerelt termem elsőosztályú helyszínt biztosított enek a rangos eseménynek. 

 

 

Az Év magánrendelője A díjakat szigúrú zsűri értékelése alapján választották, ki akik méltán megérdemeltek az elismerést, hiszen szinvonalas szakmai eredményeikkel és hozzáállásukkal biztosítják a magyar egészségügy jövőjét.

 

Az Év Magánrendelője 2015 pályázat díjazottjai

 

Az összesített verseny győztese, az Év Magánrendelője 2015 cím birtokosa:

  • Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum, Budapest

Különdíjban részesült, a legtöbb közönségszavazatot kapta

  • Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum, Budapest

Szakmai elismerésben részesült a zsűri szempontjai alapján

  • Egyéni praxisok: VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ, Budapest
  • Csoportpraxisok: Vanderlich Egészségcentrum, Veszprém
  • Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények: Virányos Klinika, Budapest

Közönségdíjban részesült

  • Egyéni Praxisok: Kristály Dental Esztétikai Fogászat, Keszthely

[forrás: HáziPatika]

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Absztrakt

Az absztrakt szó jelentése: elvont, formabontó. A művészetben és az építészetben a... Tovább

Váza

Vázának nevezzük a ma általánosan elterjedt szobadísznek való vagy virágtartó edényeket,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 247

Átlagos értékelés: 5.0