Ecettel a vízkő ellen

hirdetes

Ezzel az egy dologgal eltüntetheted a vízkövet a csaptelepekről!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezzel az egyetlen dologgal újjá és vízkőmentessé varázsolhatod csaptelepeidet! Nem kell hozzá se bolti vegyszer, se pénz, filléres és nagyon hasznos megoldás otthonodba!

Ecettel a vízkő ellen

Néha a takarítás igazi kihívás tud lenni, főleg azokon a pontokon, amiket nem rendszeresen tisztítunk. Ilyenek például a csaptelepek! hetente, néha csak havonta fogunk hozzá a csapok megtisztításának, hiszen addig úgysem rakódik rá a kosz. Viszont nem minden alkalommal töröljük ragyogó tisztára, így elindulhat a vízkövesedés rajtuk. Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy ez a terület a takarítás során a legnagyobb kihívás… A fürdő és a konyha… Kétségtelen!

hirdetes

 

A vízkő képes akár a porelán részekre, a fémre, a mosdókagylóra, mosogatóra is ráterjedni, ami nagyon lelombozó látvány. Könnyen eltüntetheted ezt egy régi trükkel! Nem szabad a régi, jól bevált módszereket sutba vetni, hiszen talán ezek a leghatékonyabbak! Ez a őskori trükk nekem mindig beválik, és csak egyetlen háztartási készítmény kell hozzá. Boltba se kell menj és fillérekbe kerül! Lapozz egyet, elmondom melyik ez!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
DIY Fürdőszoba Háztartás

Lakberendezési szakszótár

Karácsonyfa

A karácsonyfa egy karácsonykor felállított, általában... Tovább

Hűtő

A hűtőgép olyan szerkezet, mellyel mesterségesen a környezetnél alacsonyabb hőmérsékletet... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes