notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szállj meg egy éjszakára a Downton Abbey kastélyában!

hirdetes

Kihagyhatatlan lehetőség – Tölts el egy éjszakát a világhíres Downton Abbey kastélyban!

VZS

Ne hagyjátok ki ti sem ezt a soha vissza nem térő alkalmat! Most elmondjuk, mit kell tennetek ahhoz, hogy eltölthessetek egy éjszakát a világhíres Downton Abbey kastélyban! 

Szállj meg egy éjszakára a Downton Abbey kastélyában!

Mind ismerjük a híres Downton Abbey című filmsorozatot. Sok elhivatott követő legnagyobb örömére pár nappal ez előtt bemutatták a sorozatból készült mozifilmet, amely több szempontból is hatalmas sikert aratott a nézők körében. A lelkes rajongóknak egy nem várt meglepetéssel is kedveskedtek. Lehetőséget kapnak ugyanis, hogy két szerencsés kiválasztott eltölthessen egy izgalmas éjszakát a Highclere kastélyban, az Airbnb jóvoltából. Ám ez nem minden, a nyertesek megismerkedhetnek a tulajdonosokkal, a gróffal és a grófnéval is, egy meghitt vacsora keretein belül.

Az esti programok között szerepel egy kis koktélozás Carnarvon gróffal és nejével, majd ezt követi a tradicionális vacsora. Bár a dresscode-ot nem veszik annyira szigorúan, azért illendő a hölgyeknek koktélruhában, az uraknak pedig szmokingban megjelenni. 

hirdetes

A vacsorát követően közös kávézás következik a könyvtárszobában. Egy kis csevegés és bámészkodás után mindenki visszavonulhat a fő hálószobák egyikébe.
Szobáinkból kitekintve elképesztő látvány tárul elénk. Gyönyörködhetünk a 400 hektárnyi parkban, majd másnap a reggeli elfogyasztása után részt vehetünk egy privát idegenvezetésen a kastélyban.

hirdetes

Október első napján veszi kezdetét a jelentkezés, erre a különleges eseményre. A vendégéjszakát november 26-án tölti majd a kastélyban a két szerencsés kiválasztott. Fontos azonban megemlíteni, hogy a szállás nem ingyenes, 150 fontba kerül, ami körülbelül 56 ezer forint. Ennek ellenére egy ilyen egyszeri ámde életre szóló élményt nagyon kár lenne kihagyni!

A kastély egyébként már 1679 óta a Carnarvon családhoz tartozik. Éppen ezért Lady Carnarvon rendkívül fontosnak találja, hogy megismertethesse másokkal az épület és a családja történelmét. Ha téged is érdekel a gróf élettörténete, jelentkezz Te is! Ilyen lehetőség csak egyszer adódik egy életben!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Bordűr

  Bordűr, avagy díszítőszegély, más néven: szegélydísz, keret; Valamilyen tárgy... Tovább

Virág

A kertekben termesztett megszámlálhatatlan virág mindannyiunk gyönyörködtetésére... Tovább

Tovább a lexikonra
Utazás