notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Digitális képkeret

hirdetes

Családi fotók helytakarékosan – Digitális képkeret

Józan Szilvia
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

A néhány éve még ujdonságnak számító digitális képkeret, még nem terjedt el a hétköznapok használatában. Pedig a családi fotók rendkívül helytakarékos, mégis változatos dekorációs elemként való megjelenítését segíti elő. Akár egy egész nyaralásról készült fotósorozat is ráfér, amit bármikor végignézhetünk.

Digitális képkeret

 

 

 

A digitális képkeret

 

Ez egy olyan képkeretet takar, amire digitális fényképeket, vagy képeket tölthetünk fel. Különböző méretekben és stílusokban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A képek egy meghatározott sorrendben, de akár véletlenszerűen is követheti egymást. A képváltás idejét, pedig egyes modelleken már lehet szabályozni.

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

A digitális képkeret előnye

 

A családi fotókat, amiket ki szeretnénk állítani a házban, mindig nehéz kiválasztani. Ráadásul először ki kell nyomtatni, hogy kirakhassuk. Aztán minden egyes fotóhoz keretre van szükség. És még itt sincs vége a kiválasztásnak, hiszen a házban helyet kell nekik keresni. A digitális képkeret annyiban könnyíti meg a helyzetet, hogy több fotót is rátehetünk egy képkeretre, tehát könnyebb a választás, nem kell kinyomtatni a képeket, és csak egyszer kell keretet választani és a helyét kijelölni.

hirdetes

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

Családi fotók a digitális képkereten

 

A legtöbben családi fotókat töltenek fel a digitális képkeretre. Akár egy nyaralásról készült képekből is összeválogathatjuk a tartalmat. De főleg friss házasoknál, az esküvői képek is felkerülhetnek. Vagy külön csak a gyerekekről is készíthetünk különböző válogatásokat. Így a sok szép emlék egymás után megjelenik a digitális képkeretben.

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

Szép képek a digitális képkeretben

 

Ha nem családi fotókat, vagy nyaralásról készült képeket tesuünk, akkor használhatunk gyönyörű képeket amik megtetszettek nekünk. Tele az internet szebbnél szebb képekkel, ha ezeket szívesen látnánk a szobában, akkor bátran töltsünk a digitális képkeretre belőle. Ha valaki hobbiként fotózik, akkor remek alkalom, hogy egyben lássa a kollekcióját, ha feltölti egy digitális képkeretre.

 

digitális képkeret
 

digitális képkeret

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Bútorok

Lakberendezési szakszótár

Karácsony előtti nagytakarítás

Minden évszakban érdemes egy nagyobb takarítást elvégezned, hiszen ezzel teszed igazán... Tovább

irodatakarítás Budapest

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 170

Átlagos értékelés: 4.7