notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Digitális képkeret

hirdetes

Családi fotók helytakarékosan – Digitális képkeret

Józan Szilvia

 

A néhány éve még ujdonságnak számító digitális képkeret, még nem terjedt el a hétköznapok használatában. Pedig a családi fotók rendkívül helytakarékos, mégis változatos dekorációs elemként való megjelenítését segíti elő. Akár egy egész nyaralásról készült fotósorozat is ráfér, amit bármikor végignézhetünk.

Digitális képkeret

 

 

 

A digitális képkeret

 

Ez egy olyan képkeretet takar, amire digitális fényképeket, vagy képeket tölthetünk fel. Különböző méretekben és stílusokban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A képek egy meghatározott sorrendben, de akár véletlenszerűen is követheti egymást. A képváltás idejét, pedig egyes modelleken már lehet szabályozni.

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

A digitális képkeret előnye

 

A családi fotókat, amiket ki szeretnénk állítani a házban, mindig nehéz kiválasztani. Ráadásul először ki kell nyomtatni, hogy kirakhassuk. Aztán minden egyes fotóhoz keretre van szükség. És még itt sincs vége a kiválasztásnak, hiszen a házban helyet kell nekik keresni. A digitális képkeret annyiban könnyíti meg a helyzetet, hogy több fotót is rátehetünk egy képkeretre, tehát könnyebb a választás, nem kell kinyomtatni a képeket, és csak egyszer kell keretet választani és a helyét kijelölni.

hirdetes

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

Családi fotók a digitális képkereten

 

A legtöbben családi fotókat töltenek fel a digitális képkeretre. Akár egy nyaralásról készült képekből is összeválogathatjuk a tartalmat. De főleg friss házasoknál, az esküvői képek is felkerülhetnek. Vagy külön csak a gyerekekről is készíthetünk különböző válogatásokat. Így a sok szép emlék egymás után megjelenik a digitális képkeretben.

hirdetes

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

digitális képkeret

 

Szép képek a digitális képkeretben

 

Ha nem családi fotókat, vagy nyaralásról készült képeket tesuünk, akkor használhatunk gyönyörű képeket amik megtetszettek nekünk. Tele az internet szebbnél szebb képekkel, ha ezeket szívesen látnánk a szobában, akkor bátran töltsünk a digitális képkeretre belőle. Ha valaki hobbiként fotózik, akkor remek alkalom, hogy egyben lássa a kollekcióját, ha feltölti egy digitális képkeretre.

 

digitális képkeret
 

digitális képkeret

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában