notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

5 remek dekorációs tipp osztálytalálkozókhoz: ünnepeljetek stílusosan

hirdetes

5 remek dekorációs tipp osztálytalálkozókhoz: ünnepeljetek stílusosan

VN

Az osztálytalálkozók mindig kivételes alkalmak, ahol régi barátok találkoznak, emlékeznek a múltra, és megosztják az életük alakulását. Az osztálytársak, akiknek a gyermek-, illetve fiatalkorunk legfőbb emlékeit köszönhetjük, nagyon meghatározó részei életünk további alakulásának. Dobjuk fel ennek az eseménynek a hangulatát közösen! Ha az osztálytalálkozótokat különlegessé szeretnétek tenni, itt van 5 dekorációs tipp, amely segít stílusos és emlékezetes környezetet teremteni.

Top 5 dekorációs tippek osztálytalálkozókhoz

1. Vintage fotófal: utazzatok vissza az időben!

Hozzátok vissza a nosztalgiát egy vintage fotófallal. Gyűjtsétek össze a közös osztályképeket, régi bulifotókat és különféle iskolai emlékeket, akár az ellenőrző füzet feljegyzéseit, akár kitüntető okleveleket, vagy éppen egyes dolgozatokat. Készítsetek egy falat, ahol ezek a fotók, egyéb emlékek ki vannak téve, és a vendégeknek lehetőségük van visszaemlékezni a régi időkre. Ez nem csak esztétikailag szép lesz, de beszélgetéseket és nevetéseket is kivált majd.

2. Iskolai színkód: hangoljátok össze a dekorációt az iskolai színekkel

Használjátok az iskola hivatalos színkódját a dekorációk kialakításához. Például, ha az iskola színei kék és sárga, válasszatok ilyen árnyalatokat a dekorációkhoz, mint a lufik, asztaldekorációk vagy a terem díszítése. Ez egy szép és egységes megközelítés, amely azonnal visszarepít mindenkit az iskolai évekbe.

hirdetes

3. Osztályos évfa: mindenki kaphasson egy emléket

Készítsetek egy osztályos évfát, ahol minden év egy-egy ágat képvisel. Minden ágra akaszthattok egy-egy képet vagy egy kis felidézést az adott évről. A vendégek szívesen sétálgatnak majd az évfa körül, és nosztalgiáznak a különböző emlékeken.

4. Életút képek: az osztálytársak életútjának megörökítése

Készítsetek egy falat az osztálytársak életútjáról. Kérjétek meg őket, hogy küldjenek nektek néhány képet az életük különböző szakaszaiból, és készítsetek belőlük egy kreatív kollázst. Ez egy izgalmas és érzelmes módja annak, hogy megmutassátok, hol tartanak most az életükben, és még a családtagok is bevonhatók.

5. Akkor... és most...: interaktív játék a vendégekkel

Készítsetek egy "Akkor... És most..." táblát, ahol a vendégek megoszthatják, hol tartanak most az életükben. Például, "És most mi a munkád?", "És most mi a kedvenc hobbid?" stb. A válaszokat kisebb kártyákon vagy posztereken jelenítsétek meg. Ez nemcsak érdekes, de segít az embereknek könnyebben belekeveredni a beszélgetésekbe. Jó szórakozást!

hirdetes
Mindehhez már csak egy helyszínt kell találnotok. Íme a mi kedvencünk: osztálytalálkozó helyszín Kaposváron. Az RV Event csapata nemcsak a kedvenc régi ételeinket készítette el, hanem még a  dekorációban is segített, amikor ott jártunk. Mi csak ajánlani tudjuk őket, még messziről is érdemes volt elutazni. Ráadásul a város is csodaszép. Elérhetőséget hozzájuk találhattok a linkelt oldalon. 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Château de Castille

Ez a francia kastély, Château de Castille elképesztően szép épület. De nem csak ez a... Tovább

Utazás

Bár az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció