notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Többek között a Mózes, avagy a Tízparancsolat című balettelőadás, csokoládé napok, a hagyományos képzőművészeti tárlat, valamint Szakcsi Lakatos Béla koncertje szerepel a Debreceni Tavaszi Fesztivál kínálatában. Debrecen, Debreceni Tavaszi Fesztivál, Tava

hirdetes

Debreceni Tavaszi Fesztivál: zene, tánc, kiállítás, gasztronómia

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Többek között a Mózes, avagy a Tízparancsolat című balettelőadás, csokoládé napok, a hagyományos képzőművészeti tárlat, valamint Szakcsi Lakatos Béla koncertje szerepel a vasárnap kezdődő és május 26-ig tartó Debreceni Tavaszi Fesztivál kínálatában.

Többek között a Mózes, avagy a Tízparancsolat című balettelőadás, csokoládé napok, a hagyományos képzőművészeti tárlat, valamint Szakcsi Lakatos Béla koncertje szerepel a Debreceni Tavaszi Fesztivál kínálatában. Debrecen, Debreceni Tavaszi Fesztivál, Tava

Sokszínű, gazdag és minőségi programokkal találkozhat a Debreceni Tavasz rendezvényein minden korosztály, minden műfajban - mondta Somogyi Béla alpolgármester a pénteki sajtótájékoztatón.

A városvezető hangsúlyozta, hogy Debrecen minden szakrális és állami ünnephez igyekszik kiválasztani a megfelelő, odaillő programot. Idén a polgármesteri hivatal helyett a Főnix Rendezvényszervező Kft. fogja rendezni a március 15-i városi ünnepségeket is.

A programok március 10-én a Tavasznyitó Vasárnapi Muzsika című, Mozart műveiből összeállított koncerttel indulnak. Bódor Edit, a cég ügyvezetője kiemelte: a legnagyobb produkció a húsvéthoz kapcsolódó Mózes, avagy a Tízparancsolat című balettelőadás a Főnix Csarnokban március 27-én. A Markó Iván koreografálásával és főszereplésével készült darab a népe szabadságáért, önállóságáért küzdő Mózes élettörténetét dolgozza fel.

hirdetes

A legfontosabb márciusi programok közé tartozik a 70 éves Szakcsi Lakatos Béla Szakcsy Gipsy Jazz című koncertje 21-én a Kölcsey Központ Báltermében, a 23-án a Bényi Árpád Kiállító teremben nyíló hagyományos Debreceni Tavaszi Tárlat, illetve a tematikus - frankofón és észt - filmnapok az Apolló Moziban.
hirdetes

Március 16-17-én a Kölcsey Központban először rendezik meg a Debreceni Csokoládé Napokat; a nemzeti ünnephez kapcsolódó hosszú hétvégén mások mellett Borbély Béla, Magyarország "csokoládéguruja" is részt vesz kóstolókon, amelyeken kézműves csokoládé és más különlegességek várják az édesszájúakat.

A Debreceni Tavasz záróprogramja május 26-án Halász Judit gyermeknapi műsora lesz a Kölcsey Központ Nagytermében.

Forrás: MTI

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

A tetrád színkombináció - azaz a négyes komplementer színpár jelentése

Ez a színkavalkád nagyon szépen alkalmazható minden művészeti ágban. Gyakorlatilag itt... Tovább

Fehérítő por

A fehérítő por biológiailag lebomló fehérítő, és fertőtlenítő szer, fehér ruhák... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 4.8