notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. Cserépkályha

hirdetes

A cserépkályha, mint hagyományos fűtőberendezés

A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát.

A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. Cserépkályha

Miért érdemes cserépkályhát választani?

 
CserépkályhaA cserépkályhával történő fűtés, azért rendkívül hatékony, mert a kályha nem csak áramoltatja a meleget, hanem sugározza is. Ez azt jelenti, hogy a kályha pont úgy, mint a nap sugarai, fűti be a házat átmelegítve a födémet és a falakat. Ez eredményezi azt a hőérzetet, amit akkor érzünk, ha egy cserépkályhával fűtött helységben vagyunk. Az a hő, amit a cserépkályha ad le, össze sem hasonlítható egy gázfűtéses lakás melegével. Arról nem is beszélve, hogy a jól kifűtött cserépkályha a rendkívüli hőtároló képessége miatt 8-10 órán át biztosítja a meleget számunkra. Nem kell tartanunk az áramszünettől és a gázszolgáltatás akadozásától, valamint az áremelésektől.
hirdetes
Ha cserépkályhát szeretne, nem könnyű a választás, de ebben tudok Önnek segíteni.
 
 

Érdekel a cserépkályha? Óriási kínálatért és egyedi tervezésű darabokért KATTINTS IDE: Kályhamester

A cserépkályha megtérülése

 
CserépkályhaA kályhaépítés kezdeti, illetve tárgyalási szakaszában sokan eltántorodnak kályhaépítési tervüktől az árak hallatán. Munkám során sokszor merül fel a kérdés, hogy mikor, mennyi idő alatt térül meg egy kályhának az ára. Nyilván valóan egy kályhának az árát nem csak a csempe anyaga, hanem a mérete és a kialakítása is befolyásolja.
hirdetes
Leggyorsabban talán az ára miatt is a kiskályhák a hordozható cserépkályha tudja megtermelni az árát akár egy év alatt.
Gyakorlati tapasztalatom azt mutatja, hogy egy bontott csempés vagy egy falazott kályha 2-év alatt képes visszahozni az árát. Míg egy új csempéből épített kályha az árától függően 3-5-év alatt hozza vissza az árát. Egy jól megépített cserépkályha élettartama 15-20év.
 

További képek cserépkályhákról:

 

További képek

A különböző típusú cserépkályhákat IDE KATTINTVA tekintheted meg!

FONTOS!

 
CserépkályhaEzeket a paramétereket nagy biztonsággal mondhatom. Persze mindez függ a használat módjától, rendszerességétől.
Összességében elmondható, hogy a cserépkályha építtetése egy beruházás, de ugyanakkor befektetés is, amely nagy biztonsággal a megtérülést követően profitot termel.
Mindezt azzal fűszerezném, hogy aki már használt cserépkályhát az tudja, hogy annak a melege is más és otthonosabb tőle a lakás!
 
A következő cikkemben a cserépkályha fajtáit részletem.
 

Tervezzük meg együtt cserépkályháját!

Állok rendelkezésükre!

 
Samu Nagy Bence
06 20 5 231-094
A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. Cserépkályha
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Létra

Egy régi létrából nagyon szép dekorációt lehet készíteni a lakásunkba, a létra, mint... Tovább

Mészkő

A mészkő színe   A mészkő színe anyagi összetételétől függően nagyon... Tovább

Tovább a lexikonra
Kiegészítők