notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. Cserépkályha

hirdetes

A cserépkályha, mint hagyományos fűtőberendezés

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát.

A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. Cserépkályha

Miért érdemes cserépkályhát választani?

 
CserépkályhaA cserépkályhával történő fűtés, azért rendkívül hatékony, mert a kályha nem csak áramoltatja a meleget, hanem sugározza is. Ez azt jelenti, hogy a kályha pont úgy, mint a nap sugarai, fűti be a házat átmelegítve a födémet és a falakat. Ez eredményezi azt a hőérzetet, amit akkor érzünk, ha egy cserépkályhával fűtött helységben vagyunk. Az a hő, amit a cserépkályha ad le, össze sem hasonlítható egy gázfűtéses lakás melegével. Arról nem is beszélve, hogy a jól kifűtött cserépkályha a rendkívüli hőtároló képessége miatt 8-10 órán át biztosítja a meleget számunkra. Nem kell tartanunk az áramszünettől és a gázszolgáltatás akadozásától, valamint az áremelésektől.
hirdetes
Ha cserépkályhát szeretne, nem könnyű a választás, de ebben tudok Önnek segíteni.
 
 

Érdekel a cserépkályha? Óriási kínálatért és egyedi tervezésű darabokért KATTINTS IDE: Kályhamester

A cserépkályha megtérülése

 
CserépkályhaA kályhaépítés kezdeti, illetve tárgyalási szakaszában sokan eltántorodnak kályhaépítési tervüktől az árak hallatán. Munkám során sokszor merül fel a kérdés, hogy mikor, mennyi idő alatt térül meg egy kályhának az ára. Nyilván valóan egy kályhának az árát nem csak a csempe anyaga, hanem a mérete és a kialakítása is befolyásolja.
Leggyorsabban talán az ára miatt is a kiskályhák a hordozható cserépkályha tudja megtermelni az árát akár egy év alatt.
Gyakorlati tapasztalatom azt mutatja, hogy egy bontott csempés vagy egy falazott kályha 2-év alatt képes visszahozni az árát. Míg egy új csempéből épített kályha az árától függően 3-5-év alatt hozza vissza az árát. Egy jól megépített cserépkályha élettartama 15-20év.
 

További képek cserépkályhákról:

 

További képek

A különböző típusú cserépkályhákat IDE KATTINTVA tekintheted meg!

FONTOS!

 
CserépkályhaEzeket a paramétereket nagy biztonsággal mondhatom. Persze mindez függ a használat módjától, rendszerességétől.
Összességében elmondható, hogy a cserépkályha építtetése egy beruházás, de ugyanakkor befektetés is, amely nagy biztonsággal a megtérülést követően profitot termel.
Mindezt azzal fűszerezném, hogy aki már használt cserépkályhát az tudja, hogy annak a melege is más és otthonosabb tőle a lakás!
 
A következő cikkemben a cserépkályha fajtáit részletem.
 

Tervezzük meg együtt cserépkályháját!

Állok rendelkezésükre!

 
Samu Nagy Bence
06 20 5 231-094
A cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. CserépkályhaA cserépkályha építés és használata évszázados hagyomány. Talán éppen ez lehet a titka a hatékonyságának és népszerűségének. Eleganciáját, megbízhatóságát ilyen hosszú időn keresztül megőrizte és szolgálja ma is tulajdonosát. Cserépkályha
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Kiegészítők

Lakberendezési szakszótár

Roló

Ablak elfedésére használható, az ablak tetején rúdra feltekercselt, onnan lehúzható,... Tovább

Lakás pályázat

Azon ritka alkalmakat meg kell ragadni, amikor például a Nemzeti Eszközkezelő lakásra ír ki... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 231

Átlagos értékelés: 4.8