notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Családi fényképek a falon

hirdetes

Családi fényképek a falon

Józan Szilvia

 

A dekorációs elemek, amivel feldíszíthetjük a házat, akkor igazán hatásosak, ha egyediek, és valamilyen módon kapcsolódnak a házban lakókhoz. Így az egyik legszemélyesebb dekorációs elem a családi fényképek használata. Az egyik legegyszerűbb felhasználási mód, ha felakasztunk néhány kedvenc képet a falra. Így nem csak a család, de a vendégek, jó barátok is bármelyik látogatás alkalmával részesülhetnek az élményben.

Családi fényképek a falon

 

 

Családi fényképek a falon

 

A családi fényképek használata mindig személyessé teszi a teret. Ha kedvenc képeinket, vagy a meghatározó eseményekről készült képeket nem csak kitesszük a polcra, hanem fel is akasztjuk a falra, ezzel az igazán emlékezetes pillanatokat átvihetjük a hétköznapok világába is. Így bátran kiakaszthatunk vicces családi fotókat, olyan eseményekről készült fotókat, amik meghatározóak az életünkben pl.: kisbaba fotók, esküvői képek, születésnapi, vagy karácsonyi képeket. Akár összegyűlhet az egész család és készíttethetünk egy közös családi képet, amit majd kiakaszthatunk a falra. Az elrendezéssel kapcsolatban legyünk kreatívak, nincsenek betartandó szabályok, úgy tesszük fel a képeket, ahogy nekünk tetszik.

hirdetes

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

Családfa a falon

 

A családi fotók elrendezésének egy speciális és különleges felhelyezési módja, ha családfaként helyezzük fel a fotókat. Ehhez nem kell más, mint egy fa, amit felfesthetünk, vagy falmatricaként felhelyezünk a falra. Erre a háttérre akaszthatjuk fel a családi fotókat. Az elrendezés során nem feltétlenül kell törekedni a rokoni szálak teljes visszaadására, a lényeg, hogy mindenki felkerüljön rá, aki fontos. Ha családfát készítünk a falra, használjunk egyedi mintákat és elrendezést, így igazán különleges hatást és egyben személyes, családi teret alakíthatunk ki. Családi képeket elővehetünk a fotó albumokból is, de ha friss képeket szeretnénk csináltatni, akkor bátran menjünk el profi fotóshoz is, nagyon szép és hatásos képeket tudnak készíteni.

hirdetes

 

családfa

 

családfa

 

családfa

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Modern stílus

A modern stílushoz tartozik minden, ami éppen divatos, vagy ami máshová nem besorolható. Talán... Tovább

Dán lakberendezési stílus

A dán lakberendezési stílusra a fehér falak és világos padló jellemző, sok természetes... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció