notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Családi fényképek a falon

hirdetes

Családi fényképek a falon

Józan Szilvia
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

A dekorációs elemek, amivel feldíszíthetjük a házat, akkor igazán hatásosak, ha egyediek, és valamilyen módon kapcsolódnak a házban lakókhoz. Így az egyik legszemélyesebb dekorációs elem a családi fényképek használata. Az egyik legegyszerűbb felhasználási mód, ha felakasztunk néhány kedvenc képet a falra. Így nem csak a család, de a vendégek, jó barátok is bármelyik látogatás alkalmával részesülhetnek az élményben.

Családi fényképek a falon

 

 

Családi fényképek a falon

 

A családi fényképek használata mindig személyessé teszi a teret. Ha kedvenc képeinket, vagy a meghatározó eseményekről készült képeket nem csak kitesszük a polcra, hanem fel is akasztjuk a falra, ezzel az igazán emlékezetes pillanatokat átvihetjük a hétköznapok világába is. Így bátran kiakaszthatunk vicces családi fotókat, olyan eseményekről készült fotókat, amik meghatározóak az életünkben pl.: kisbaba fotók, esküvői képek, születésnapi, vagy karácsonyi képeket. Akár összegyűlhet az egész család és készíttethetünk egy közös családi képet, amit majd kiakaszthatunk a falra. Az elrendezéssel kapcsolatban legyünk kreatívak, nincsenek betartandó szabályok, úgy tesszük fel a képeket, ahogy nekünk tetszik.

hirdetes

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

családi fényképek

 

Családfa a falon

 

A családi fotók elrendezésének egy speciális és különleges felhelyezési módja, ha családfaként helyezzük fel a fotókat. Ehhez nem kell más, mint egy fa, amit felfesthetünk, vagy falmatricaként felhelyezünk a falra. Erre a háttérre akaszthatjuk fel a családi fotókat. Az elrendezés során nem feltétlenül kell törekedni a rokoni szálak teljes visszaadására, a lényeg, hogy mindenki felkerüljön rá, aki fontos. Ha családfát készítünk a falra, használjunk egyedi mintákat és elrendezést, így igazán különleges hatást és egyben személyes, családi teret alakíthatunk ki. Családi képeket elővehetünk a fotó albumokból is, de ha friss képeket szeretnénk csináltatni, akkor bátran menjünk el profi fotóshoz is, nagyon szép és hatásos képeket tudnak készíteni.

 

családfa

 

családfa

 

családfa

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció

Lakberendezési szakszótár

Hőmérséklet

A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó.... Tovább

Vacsora

A vacsora az esti órákban elköltött étkezéseket jelöli. A nap egyik fontos étkezése ez,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 105

Átlagos értékelés: 4.7