notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Construma 31. Nemzetközi Építőiprai Szakkiállítás

Construma 31. Nemzetközi Építőiprai Szakkiállítás

2012 Április 18.


Construma 31. Nemzetközi Építőiprai Szakkiállítás


Szakmai napok: 2012. április 18-19.
Közönségnapok: 2012. április 20-22.

ENEO – Alternatív energiák az építőiparban

A CONSTRUMA slágertémáját továbbra is a környezetkímélő, energiatakarékos megoldások adják. A páros évben rendezett CONSTRUMA fokozottabban koncentrál a végfelhasználók elérésére, a részükről igényként mutatkozó kínálat megteremtésére.

A HUNGAROTHERM váltóévében, a 2 évvel ezelőtt elindított ENEO betétkiállítás keretében 2012-ben ismét lehetőséget kínálunk azon cégeknek, akik az alternatív energiafelhasználás eszközeit gyártják, forgalmazzák. A CONSTRUMA legkeresettebb tematikája évek óta – és a válság elmélyülésével egyre inkább – a megújuló energia, a zöld energia, az ahhoz kapcsolódó megoldások, eszközök. Mind a szakma, mind a nagyközönség körében a kiemelten keresett tematikák között szerepel.

OTTHONDesign

Tavaly indítottuk útjára a Lakberendezés és Design kiállítást, melynek kibővített, továbbfejlesztett, új alapokra helyezett változata 2012-ben debütál OTTHONDesign néven, egy időben a CONSTRUMA-val. A kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a fürdőszoba témakörét, sőt a beépíthető szórakoztató elektronikai eszközöket, háztartási nagygépeket és világítástechnikát is.

Végfelhasználók a fókuszban!

2012-ben három nap áll a végfelhasználó nagyközönség rendelkezésére, hogy feltérképezze a legújabb megoldásokat, termékeket. Miután az építkezések száma erősen lecsökkent, így várhatóan első sorban a házak, lakások felújítása, kisebb-nagyobb átalakítása váltja fel a korábbi évek építkezési hullámát. Ehhez kívánunk nem csak a kiállításon bemutatott termékekkel, hanem gyakorlati bemutatókkal is hozzájárulni, segítve a vásárlási döntést.

2012-ben először a FRONTÁL kiállítói számára ajánljuk fel a lehetőséget, hogy rövid gyakorlati bemutatókkal – ezen keresztül esetleg saját termékeiket is bemutatva – vegyenek részt ebben a programban.

Kiállítóknak

Az építőipar helyzetét szem előtt tartva, annak érdekében, hogy a piaci szereplők a kiállítást, mint bemutatkozási, üzletszerzési lehetőséget még hatékonyabban igénybe tudják venni üzleti forgalmuk fellendítésére, a 2012-es CONSTRUMA helydíj árait – azok számára, akik a jelentkezési határidőig bejelentkeznek – átlagosan több, mint 10%-kal csökkentettük.

AJÁNLATUNK:

Piackonform, csökkentett helydíj árak
Egyidejű kiállítás: OTTHONDesign (belsőépítészet, design, lakásbelső kialakítás), URB:ICON (település- és városfejlesztés)
Betétkiállítások: DACH-TECH, DECORSTONE, ENEO, FRONTÁL, INTER-ISOLA
Fókuszban: zöld energia, energiahatékony megoldások, felújítás
Gyakorlati bemutatók a végfelhasználóknak
Gazdag konferenciaprogram kreditpontokkal
60.000 látogató – 22.000 m2 – közel 600 kiállító
 


címkék: