notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

3. Comfort Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás és Konferencia

3. Comfort Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás és Konferencia

2012 Február 15.


Örömmel tájékoztatjuk, az építész társadalom jeles képviselőit, hogy a 3. alkalommal megrendezésre kerülő COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás és Konferencia nevében és tartalmában is megújult, kibővült, alkalmazkodva a gazdasági környezet, és az építőipar piaci lehetőségeihez.


Az újrapozícionálásnak megfelelően a hangsúly tovább tolódik az energiatudatos felújítás anyagai, berendezései felé. Az épületfelújításon belül ezúttal a műemlékek, és műemlék jellegű épületek felújítása kerül reflektorfénybe, mely speciális anyagválasztékot, és különleges beépítési szakértelmet igényel mind a gyártóktól, a szakkivitelezőktől, és a tervezőktől.

E kérdéskör nem csak a kiállítói standokon jelenik meg, hanem az Épített Örökség Rehabilitációja című egész napos konferencián is, ahol a kiállítók ismét élhetnek 20 perces szakmai előadás lehetőségével.

Emellett természetesen továbbra is hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot a COMFORT szakkiállítás épületenergetikai területei, köztük a víz-, hő- és hangszigetelés, a hűtés-fűtés-szellőzéstechnika, a nyílászáró korszerűsítés, tűz- és füstvédelem, a megújuló energiák és a kéménytechnika anyagai, berendezései, valamint az egyre népszerűbb passzívházak.

További újdonság, hogy a COMFORT szakkiállítással egyidőben és egy légtérben kerül megrendezésre első ízben a BURKOLATTECHNIKA 2012 szakkiállítás, és a Burkolástechnikai Konferencia, mely tovább növeli a több ezer főt kitevő szaklátogatók – építészek, mérnökök, kivitelezők, beruházók – látogatási kedvét.

Természetesen ezúttal sem marad el az egyenként is több száz látogatót vonzó V. Magyar Passzívház Konferencia, a IV. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencia, és az V. Weber Panelrehabilitációs Konferencia.

Az Expositor Kft. gyakorlatban jól bevált „konferencia-alapú szakkiállítás” koncepciója biztosítja az új témakörök kompatibilitását, így azok szervesen integrálódnak és illeszkednek a COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás keretébe, és még inkább alkalmas lesz az Építési Szezonnyitó szerepének betöltésére 2012-ben is.

http://www.comfortbudapest.hu/

 


címkék: