3. Comfort Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás és Konferencia

3. Comfort Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás és Konferencia

2012 Február 15.

hirdetes

Örömmel tájékoztatjuk, az építész társadalom jeles képviselőit, hogy a 3. alkalommal megrendezésre kerülő COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás és Konferencia nevében és tartalmában is megújult, kibővült, alkalmazkodva a gazdasági környezet, és az építőipar piaci lehetőségeihez.


Az újrapozícionálásnak megfelelően a hangsúly tovább tolódik az energiatudatos felújítás anyagai, berendezései felé. Az épületfelújításon belül ezúttal a műemlékek, és műemlék jellegű épületek felújítása kerül reflektorfénybe, mely speciális anyagválasztékot, és különleges beépítési szakértelmet igényel mind a gyártóktól, a szakkivitelezőktől, és a tervezőktől.

E kérdéskör nem csak a kiállítói standokon jelenik meg, hanem az Épített Örökség Rehabilitációja című egész napos konferencián is, ahol a kiállítók ismét élhetnek 20 perces szakmai előadás lehetőségével.

Emellett természetesen továbbra is hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot a COMFORT szakkiállítás épületenergetikai területei, köztük a víz-, hő- és hangszigetelés, a hűtés-fűtés-szellőzéstechnika, a nyílászáró korszerűsítés, tűz- és füstvédelem, a megújuló energiák és a kéménytechnika anyagai, berendezései, valamint az egyre népszerűbb passzívházak.

További újdonság, hogy a COMFORT szakkiállítással egyidőben és egy légtérben kerül megrendezésre első ízben a BURKOLATTECHNIKA 2012 szakkiállítás, és a Burkolástechnikai Konferencia, mely tovább növeli a több ezer főt kitevő szaklátogatók – építészek, mérnökök, kivitelezők, beruházók – látogatási kedvét.

Természetesen ezúttal sem marad el az egyenként is több száz látogatót vonzó V. Magyar Passzívház Konferencia, a IV. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencia, és az V. Weber Panelrehabilitációs Konferencia.

Az Expositor Kft. gyakorlatban jól bevált „konferencia-alapú szakkiállítás” koncepciója biztosítja az új témakörök kompatibilitását, így azok szervesen integrálódnak és illeszkednek a COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás keretébe, és még inkább alkalmas lesz az Építési Szezonnyitó szerepének betöltésére 2012-ben is.

http://www.comfortbudapest.hu/

 

hirdetes

címkék: