notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Celine luxus otthona

hirdetes

Celine Dion Luxus Álomotthona

Piszter Henriett

A Floridában található óriás villa, minden képzeletet felülmúl! Most bemutatjuk Nektek, hova vonul vissza az énekesnő, hogy feltöltődön és lendületet vegyen fellépéseihez. Fantasztikus környezet, privát medencék csúszdaparkkal, több nappali, vendég részleg, boros pince található benne, hogy minden igényt kielégítsen.

A ház frontja naplemente után kivilágítva

Celine a ház kiválasztásánál a szimmetriát is figyelembe vette. Lélektanilag kiegyensúlyoz az, ha szimmetrikusság vesz körbe minket. Nem csak az épület, hanem még a pálmafák és az őket körülvevő kényelmes,ívelt kerti fotelek is tökéletesen szabályosan helyezkednek el. Egyik oldalon a saját, másik oldalt pedig a vendégszárny található.

A ház frontja naplemente után kivilágítva

Celine francia gyökerei nyomot hagynak a ház elegánsabb étkezőjében. Barokk motívumok, selyemtapéta, aranyozott díszek a falon veszik körbe az óriás diófa asztalt, ahol népes családját megvendégeli. Az arany gyertyatartók a fényűző Napkirály idejét idézik. A mennyezetet gyönyörűen kiemeli a két sötét csík a stukkók között.

A ház frontja naplemente után kivilágítva

Exkluzív fa borítású kád mennyezettől a földig érő függönnyel és réz csapokkal a lakosztály közepén. Öltözőszekrénynek beépítve a fal mentén a káddal szemben. Minden különlegesen részlet gazdag, kifinomult a megmunkálása. Még a kád fölötti ovális mennyezet részleteire is volt gondja, hogy más borítást kapjon. Kontrasztos, ízléses, Pazar!

hirdetes
A ház frontja naplemente után kivilágítva

A kép önmagáért beszél. Gyönyörű ívelt lépcső vezet le a Hallba, ami fényárban úszik az óriás ablaktól. Bordó szőnyeg és hozzá gyönyörűen illeszkedő kárpitok a vendégek számára kialakított pihenőben. Fogadnád a barátaidat itt?

A ház frontja naplemente után kivilágítva

Igazi álom konyha az, ahol Celine vacsorát főzhet. Természetesen kiemelt helyet kapott a francia szakácsok elengedhetetlen kelléke, a rézedény szett. Szabálytalanságuk kedvezően töri meg a konyha szimmetriáját. Érdekesek a fekete betétek a fronton, mert modern alakzatok a klasszikus vonalak között. A mennyezet észrevétlenül tagolja a konyhát, ami folytatódik a szigetekkel. Csodás harmónia uralkodik, amiben kiegészítik egymást a régi és az új formák.

hirdetes
A ház frontja naplemente után kivilágítva

Mintha csak egy elvarázsolt középkori vár aljába léptünk volna be! Celine itt borozgat barátaival, amikor haázi bulit rendez. Téglával kirakott, rusztikus asztallal és szegecsekkel szegélyezett bőr székek várják vendégeit. A méteres nagyságú gyertyatartók pedig a hangulatot fokozzák. Gyönyörű, színes kő került a padlóra, hogy ellensúlyozza a szürke, íves falakat.

A ház frontja naplemente után kivilágítvaA ház szögletes formáit fantasztikusan kiemeli a kerek formájú pihenő! Belátni az egész területet, a különböző medencéket, csúszdákat és kerteket. Szemet gyönyörködtető ahogyan a víz visszatükrözi mindezt a naplementében.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Vakolat

A vakolat mész, homok vagy folyami kavics keverékéből... Tovább

óraátállítás

Óraátállítás 2013    Március 31-én kettőről három órára kell átállítani... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásbemutatók