notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Burkolattechnika 2012

Burkolattechnika 2012

2012 Február 15.


Az Expositor Kft. kiállítási programja a BURKOLATTECHNIKA szakkiállítással és konferenciával bővül, mely 2012-től a COMFORT szakkiállítással egyidőben, és egy csarnokban, kétévente februárban kerül megrendezésre.



A vadonatúj kiállítás célja, hogy kétévente önálló kiállítási és konferencia előadói lehetőséget biztosítson a burkolóanyag-gyártás és az aljazatképzés és a segédanyagok területén működő vállalkozásoknak, hogy bemutathassák esztétikus termékválasztékukat, beépítési előírásaikat az építészeknek, mérnököknek, szakkivitelezőknek beruházóknak, műszaki ellenőröknek és építési vállalkozóknak.

A kiállítók számára lehetőség nyílik arra is, hogy workshopok keretében tovább képezhessék a szakkivitelezőket, elméleti és gyakorlati képzés során, a helyszínen mutathassák be, hogyan kell a kiváló minőségi burkolóanyagokat helyesen beépíteni, kezdve burkolatvastagság meghatározásától, az aljzatképzésen át, a profilválasztáson keresztül a dilatáció képzési, és a ragasztási eljárások megismertetéséig.

Minderre kiváló lehetőséget nyújt az Expositor Kft “konferencia-alapú szakkiállítás” koncepciója, amely a kiállítók számára lehetővé teszi, hogy a kiállítással egyidőben zajló Burkolástechnikai Konferencián 20 perces szakmai előadásokat tartsanak termékeikről, majd a standokon további ár, műszaki és egyéb információkkal lássák el a várhatóan a hatezer főt meghaladó szakmai érdeklődő kört.

A BURKOLATTECHNIKA 2012 szakkiállítás tematikailag jól kiegészíti a COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítást, a Burkolástechnikai Konferencia pedig szervesen illeszkedik a konferenciasorozathoz.


címkék: