Városnézés motorcsónakkal

Budapesti városnézés motorcsónakkal!

2018 Augusztus 31.

hirdetes

Láttad már Budapestet vízről? Hasítottad már a vizet szélsebesen egy hófehér luxus motorcsónakban a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld!


Budapesti városnézés motorcsónakkal!

Az ÚtiSúgó.hu látogatói 1 üveg pezsgőt kapnak AJÁNDÉKBA a fedélzeten!

A hajózás során elhaladunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak.A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem! A program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. Hozd el a barátaidat, bulizzatok a hajón vagy induljatok motorcsónakkal a pesti éjszakába! Élményhajózásunkat ajándékba is adhatod születésnapra, évfordulóra, esküvőre, kibérelheted legény, vagy lánybúcsúra. Ajándékutalványaink egész évben felhasználhatóak.A programok egyéni igényekre szabhatók, pezsgő, virágcsokor, üdítő, hidegtál is rendelhető.A hajó típusa: Stingray185, befogadóképessége: 6 fő utas+1 fő személyzet
Időtartam: kb.50 perc / Ár: 34. 900 - 44.900.-Ft / hajó ( 1-6 Fő részére) / Az árak minden költséget tartalmaznak.Várjuk szeretettel!

Pataki Zoltán ( kapitány ) / +36 70 773 81 60, Keleti Krisztina ( szervezés ) / +36 30 585 06 49

motorcsonakazasadunan@gmail.com 
www.motorcsonakazasadunan.hu

hirdetes

címkék: Nyaralás, hotelek, Természet, Utazás