notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Természetesen mindenki szereti biztonságban tudni értékeit, szerszámait, kerti bútorait. Ez sokszor nem túl egyszerű, hiszen a védő felszerelés nehéz, helyigényes és macerás a használata/cipelése – láncok, lakatok, zárak. Ez plusz költséget, plusz súlyt..

hirdetes

Biztonság a kertünkben avagy a Python védeleme

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Természetesen mindenki szereti biztonságban tudni értékeit, szerszámait, kerti bútorait. Ez sokszor nem túl egyszerű, hiszen a védő felszerelés nehéz, helyigényes és macerás a használata/cipelése – láncok, lakatok, zárak. Ez plusz költséget, plusz súlyt, plusz odafigyelést igényel. Bemutatunk egy olyan eszközt, mely lényegesen megkönnyíti a dolgunkat biztonságtechnikai szempontból otthon, a kertünkben és bárhol máshol is. Íme:

Természetesen mindenki szereti biztonságban tudni értékeit, szerszámait, kerti bútorait. Ez sokszor nem túl egyszerű, hiszen a védő felszerelés nehéz, helyigényes és macerás a használata/cipelése – láncok, lakatok, zárak. Ez plusz költséget, plusz súlyt..

A megoldás: Master Lock Python zár
 

Miért is mondtuk, hogy ez a zár lényegesen megkönnyíti a dolgunkat, ha az értékeink biztonságáról van szó?
Sokszor problémát jelent a nagyobb eszközök rögzítése - kerti bútorok, grillsütők, babakocsi, eszközök-szerszámok. Ilyenkor a rögzítést általában egy hosszú lánccal oldják meg, ami egyrészt igen nehéz (lánc súlya), másrészt könnyen megkarcolja a rögzíteni kívánt tárgyat. Az ilyen láncokat pedig egy pillanat alatt át lehet vágni egy erővágóval. Tehát ez a megoldás biztonsági szinten nézve meglehetősen gyenge. Arról nem is beszélve, hogy szükséges egy lakat is, amivel lezárjuk a láncot. Ez egy plusz odafigyelés, plusz súly és nem is nyújt túl esztétikus megoldást. A lánc csörgéséről nem is beszélve…


Mi a megoldás??

 


Ismerkedjünk meg a Master Lock Python zárral!
hirdetes
 

Master Lock Python zár egy speciális kígyószerű fej után kapta a nevét.
Ez egy állítható hosszúságú kábelzár, megbízható zár résszel, mely kiválóan alkalmas kültéri felhasználásra és minden körülmény között feszesen lezárva tartja a kábelt. A kábel védőburkolatot kapott, mely megvédi lezárandó eszközeinket a karcolásoktól. A 10mm-es átmérőjű kábelt könnyedén áthúzhatjuk a rögzítendő tárgyakon, így könnyű felhasználást tesz lehetővé ott is, ahol egy láncot nem tudnánk áthúzni, például szűk helyeken.
 

Python  


A Master Lock Python zárral speciális eszközöket is rögzíthetsz - például vadkamerát – illetve a rögzítéshez használt eszközök tárolása és szállítása is megoldódik ezzel az egyszerű, de nagyszerű eszközzel.


Súlya elenyésző a láncokhoz képest, használat után könnyedén feltekerhetjük és tárolhatjuk, szállíthatjuk – valljuk be, ez sem utolsó szempont. A hölgyek is könnyűszerrel használhatják ezen tulajdonságai miatt, illetve a megjelenése is esztétikus.


Többféle színben és méretben (1,8m, 4,5m, 9m) elérhető. A Master Lock Python zárak akár azonosan nyílóra is kódolhatók, így valamennyi Python zárunkat egy kulccsal tudjuk kezelni – ezzel még felhasználó barátabbá tették ezeket az eszközöket.

 


 

A jótanácsokat a Bakos Security biztonságtechnikai szakembereitől kaptuk. További érdekességekért, hasznos tudnivalókért kövesd a Biztonság GURU Facebook oldalt. 
  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Üveglámpás

Egy ilyen szép üveglámpással nem csak a benti helyiségeket dobhatod fel, hanem akár kültéren... Tovább

Télikabát

A télikabát egy általában csípőn alul érő, esetleg derékban szabott, hátul hasított vagy... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 206

Átlagos értékelés: 4.7