notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Természetesen mindenki szereti biztonságban tudni értékeit, szerszámait, kerti bútorait. Ez sokszor nem túl egyszerű, hiszen a védő felszerelés nehéz, helyigényes és macerás a használata/cipelése – láncok, lakatok, zárak. Ez plusz költséget, plusz súlyt..

hirdetes

Biztonság a kertünkben avagy a Python védeleme

Szélesi Ferenc

Természetesen mindenki szereti biztonságban tudni értékeit, szerszámait, kerti bútorait. Ez sokszor nem túl egyszerű, hiszen a védő felszerelés nehéz, helyigényes és macerás a használata/cipelése – láncok, lakatok, zárak. Ez plusz költséget, plusz súlyt, plusz odafigyelést igényel. Bemutatunk egy olyan eszközt, mely lényegesen megkönnyíti a dolgunkat biztonságtechnikai szempontból otthon, a kertünkben és bárhol máshol is. Íme:

Természetesen mindenki szereti biztonságban tudni értékeit, szerszámait, kerti bútorait. Ez sokszor nem túl egyszerű, hiszen a védő felszerelés nehéz, helyigényes és macerás a használata/cipelése – láncok, lakatok, zárak. Ez plusz költséget, plusz súlyt..

A megoldás: Master Lock Python zár
 

Miért is mondtuk, hogy ez a zár lényegesen megkönnyíti a dolgunkat, ha az értékeink biztonságáról van szó?
Sokszor problémát jelent a nagyobb eszközök rögzítése - kerti bútorok, grillsütők, babakocsi, eszközök-szerszámok. Ilyenkor a rögzítést általában egy hosszú lánccal oldják meg, ami egyrészt igen nehéz (lánc súlya), másrészt könnyen megkarcolja a rögzíteni kívánt tárgyat. Az ilyen láncokat pedig egy pillanat alatt át lehet vágni egy erővágóval. Tehát ez a megoldás biztonsági szinten nézve meglehetősen gyenge. Arról nem is beszélve, hogy szükséges egy lakat is, amivel lezárjuk a láncot. Ez egy plusz odafigyelés, plusz súly és nem is nyújt túl esztétikus megoldást. A lánc csörgéséről nem is beszélve…


Mi a megoldás??

 


Ismerkedjünk meg a Master Lock Python zárral!
hirdetes
 

Master Lock Python zár egy speciális kígyószerű fej után kapta a nevét.
Ez egy állítható hosszúságú kábelzár, megbízható zár résszel, mely kiválóan alkalmas kültéri felhasználásra és minden körülmény között feszesen lezárva tartja a kábelt. A kábel védőburkolatot kapott, mely megvédi lezárandó eszközeinket a karcolásoktól. A 10mm-es átmérőjű kábelt könnyedén áthúzhatjuk a rögzítendő tárgyakon, így könnyű felhasználást tesz lehetővé ott is, ahol egy láncot nem tudnánk áthúzni, például szűk helyeken.
 

Python  


A Master Lock Python zárral speciális eszközöket is rögzíthetsz - például vadkamerát – illetve a rögzítéshez használt eszközök tárolása és szállítása is megoldódik ezzel az egyszerű, de nagyszerű eszközzel.


Súlya elenyésző a láncokhoz képest, használat után könnyedén feltekerhetjük és tárolhatjuk, szállíthatjuk – valljuk be, ez sem utolsó szempont. A hölgyek is könnyűszerrel használhatják ezen tulajdonságai miatt, illetve a megjelenése is esztétikus.

hirdetes


Többféle színben és méretben (1,8m, 4,5m, 9m) elérhető. A Master Lock Python zárak akár azonosan nyílóra is kódolhatók, így valamennyi Python zárunkat egy kulccsal tudjuk kezelni – ezzel még felhasználó barátabbá tették ezeket az eszközöket.

 


 

A jótanácsokat a Bakos Security biztonságtechnikai szakembereitől kaptuk. További érdekességekért, hasznos tudnivalókért kövesd a Biztonság GURU Facebook oldalt. 
  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Akác kültéri burkolat

Az akác kültéri burkolat az egyik legjobb választás, ha teraszod vagy kerted szeretnéd fával... Tovább

Váza

Vázának nevezzük a ma általánosan elterjedt szobadísznek való vagy virágtartó edényeket,... Tovább

Tovább a lexikonra