notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Kreativitás felsőfokon: egy lepukkant benzinkutat alakított át igazi legénylakássá a férfi

hirdetes

Egy lepukkant benzinkútból csinált stílusos legénylakást ez a férfi! Nézd meg, milyen lett!

CsN

A végtelen kreativitás ismét teret nyert: ez az amerikai férfi ugyanis egy lepukkant, rég bezárt benzinkutat alakított át gyönyörű otthonná! Inkább legénylakásnak tűnhet, mégsem nélkülözi a stílusos luxust ez az otthon.

Benzinkútból legénylakás

A new orleans-i benzinkút története 1918-ban kezdődött. Ekkor építették meg ugyanis azt a rendhagyó épületet, amelyet nem csupán kis benzinkútnak szántak, de egyben egy szerelőműhelynek is helyet adott.

Egy ideig működött is az épület, a forgalma azonban nem volt elég ahhoz, hogy ellen tudjon állni a gazdasági helyzet romlásának, így nem sokkal nyitása után meg is szűnt a működése, az épület pedig üresen maradt… Egészen addig, míg egy kreatív gondolkodású fickó fel nem fedezte, és meg nem vásárolta!

Lapozz a következő oldalra, és nézd meg micsoda otthont alakított ki belőle!

Benzinkútból legénylakás

Úgy tűnik, az új tulajdonos autórajongó lehet (ki gondolta volna? :D), amely a benzinkútból kialakított legénylakás stílusán is meglátszik. A dekoráció ugyanis több ízben tartalmaz autós, szerelős elemeket, amely egyáltalán nem tett rosszat a helyiségnek – sőt!

hirdetes

 

 

Már rengeteg nagyon különleges átalakítást láthattunk, és én mindig azt gondoltam, hogy azokból lesz az igazán stílusos otthon, amelyeknél a tervező nem is akarja elfedni az eredeti épület jellegzetességeit. Ez ugyanis a legtöbbször vak próbálkozás szokott lenni, és a végeredmény inkább káosz-jellegű lesz.

Benzinkútból legénylakás

A  benzinkút újdonsült tulajdonosa is így gondolhatta, hiszen nagyon stílusosan a legtöbb elemet, amely benzinkútra emlékeztet, megtartotta.

A már-már kicsit indusztriálba hajló berendezés, a vas szerkezetek és az autó-tematikájú dekoráció összességében nagyon stílusos, minden-férfi-álma kategóriát súrol!

hirdetes

 

 

És természetesen minden egyes helyiség megtalálható az otthonban, így egy valóban élhető, különleges teret tudott kialakítani magának az amerikai férfi. A nappali igazán legény-lakásos jellegű lett: bőrkanapéval, kinyitható székekkel és fém tartóelemekkel.

 

A konyhából ellenben nem hiányzik a luxus: a háztartási gépeken úgy tűnik, nem spórolt a tulajdonos…. Persze egy ilyen lakásba kell sör elegendő, ahhoz pedig nagy hűtő (vagy ez már sztereotípia?)

 

 

A tetőtérben pedig mintha csak a benzinkút emlékére készült volna szobát találnánk: dekorációként szolgált ugyanis minden, amelyet a helyen hátrahagytak!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Loft lakás

A loft, mint ingatlantrend az 1970-es években, Angliából indult ki. Ekkoriban a nagy... Tovább

High tech lakberendezési stílus

A „high-tech” egy építészeti stílus. Olyan acél és üveg épületeket... Tovább

Tovább a lexikonra
DIY